Închide meniul

Doi noi acţionari la Dinamo! Vin banii după promovarea „câinilor” în Liga 1: „Au făcut business în România!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iunie 2023, 22:03

Doi noi acţionari la Dinamo! Vin banii după promovarea „câinilor în Liga 1: „Au făcut business în România!

Doi noi acţionari la Dinamo! Vin banii după promovarea "câinilor" în Liga 1

Ovidiu Burcă, bucurie alături de fani / Profimediaimages

Vor fi doi noi acţionari la Dinamo, după ce echipa a reuşit să promoveze în Liga 1. Fanii au primit vestea chiar de la Andrei Nicolescu, unul dintre oamenii de afaceri care investesc în acest moment la clubul din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” au învins-o pe FC Argeş, cu scorul de 8-5 la general, şi revin după un an pe prima scenă a fotbalului românesc. Alb-roşiii şi-au asigurat cel puţin un milion de euro din drepturile TV şi au atras interesul mai multor milionari, care vor să îşi asocieze numele cu Dinamo.

Doi noi acţionari la Dinamo! Vin banii după promovarea „câinilor” în Liga 1

Eugen Gheorghe Voicu şi Andrei Nicolescu reprezintă firma care are 80% din acţiunile clubului. Aceştia vor avea alături alţi doi investitori, în cel mai scurt timp.

Este o discuţie să împărţim 10% viitorilor acţionari, dar nu e o cifră exactă. După prima cedare a părţilor, se va produce o cedare cât de curând. E mai bine să anunţăm oficial când se va produce.

Suntem aproape şi nu pot spune lucruri care sunt din interiorul clubului. La momentul ăsta oficial sunt doi (n.r. – Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu), iar cât de curând vor fi încă doi. Da (n.r. – în cel mai scurt timp).

Reclamă

Au făcut business în România, au un sistem performant şi se alătură unui proiect care vrea să crească pe principii corecte„, a declarat Andrei Nicolescu pentru orangesport.ro.

Anunţ uriaş făcut de Eugen Voicu

Ovidiu Burcă a fost ovaţionat minute în şir, iar oficialii lui Dinamo au ţinut să îl reconfirme în funcţie. Eugen Voicu i-a transmis că îşi doreşte ca antrenorul de 43 de ani să aducă, în cel mai scurt timp, titlul în Liga 1.

Vom crește caractere, la clubul Dinamo știu că sunt oameni puternici, noi vom dovedi cât de puternic va deveni acest club de fotbal. Cel mai puternic club de fotbal din țară în câțiva ani. Știu că se poate, am intrat în acest proiect pentru Andrei (n.r. – Nicolescu) și am avut o surpriză extraordinar de plăcută, Ovidiu (n.r. – Burcă).

Reclamă 4 / 0/3

Împreună, cu toți ceilalți, vrem să ducem clubul foarte sus. Acordați-ne încredere pentru că nu va fi ușor, vor fi și evenimente mai puțin fericite, poate, echipa va mai pierde meciuri, însă construcția și țelul final ca fi acela de a deveni cât mai repede campioană, și vom face acest lucru sub comanda lui Ovidiu!”, a spus Eugen Voicu, potrivit sport.ro.

Gigi Becali va câștiga 1.2 milioane de euro după promovarea lui Dinamo

Becali așteaptă în conturi un milion de euro doar banii de pe biletele pe care le va vinde la meciurile cu Dinamo. Mai mult, Arnold Garita ar urma să ajungă gratis la FCSB, după retrogradara piteștenilor.

Gigi susținea recent că prețul lui Garita ar fi fost de 200.000 de euro, dacă FC Argeș nu ar fi picat în B. După spusele patronului, atacantul de 27 de ani cu 14 goluri marcate în acest sezon ar avea drum liber spre FCSB.

Noi am ținut cu Dinamo, am vrut să promoveze ei. De ce? Păi, e un milion de euro pe care îl iau în plus din bilete sezonul viitor. Și am mai avut un interes. Decât să dai 200.000 de euro pe Garita, nu mai bine îl iei liber?”, spunea joia trecută Gigi Becali.

Recomandări
  • Andrei Nicolescu le-a dat vestea cea mare suporterilor
  • Dinamo tocmai a promovat în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și