Închide meniul

Dinamo readuce doi jucători la echipă, după promovarea în Liga 1

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 16:55

Dinamo readuce doi jucători la echipă, după promovarea în Liga 1

Dinamo readuce doi jucători la echipă

Jucătorii lui Dinamo / Hepta

Dinamo readuce doi jucători la echipă, după promovarea în Liga 1. Geani Creţu şi Ricadro Grigore au fost împrumutaţi de clubul din Ştefan cel Mare sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amândoi au evoluat la echipe din prima divizie, iar după încheierea împrumuturilor, cei doi vor reveni în lotul lui Ovidiu Burcă, potrivit Digi Sport.

Dinamo readuce doi jucători la echipă, după promovarea în Liga 1

Dinamo a revenit în Liga 1 şi îşi completează lotul cu jucători care au evoluat sezonul trecut în primul eşalon al fotbalului românesc.

Sezonul trecut, Geani Creţu a fost împrumutat de Dinamo la FC Argeş, echipă care a retrogradat la finalul sezonului, chiar după barajul împotriva „câinilor”. În sezonul 2022/23, Giani Creţu a evoluat în 22 de partide pentru piteşteni şi a oferit o pasă de gol.

În ceea ce îl priveşte pe Ricardo Grigore, acesta a evoluat în sezonul recent încheiat la FC U Craiova 1948 şi la Petrolul Ploieşti. Cu toate acestea, el nu a reuşit să se impună la cele două echipe şi a evoluat de 15 ori sezonul trecut.

Reclamă

În vârstă de 23 de ani, Giani Creţu este cotat la 200.000 de euro pe transfermarkt.com, în timp ce Ricardo Grigore, în vârstă de 24 de ani, este cotat la 250.000 de euro.

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1

Ovidiu Burcă a anunţat un „new Dinamo” după ce a promovat în Liga 1. Mai mult, antrenorul dinamoviştilor a spus că retrogradarea în Liga 2 a fost un lucru benefic pentru echipă.

Ovidiu Burcă a realizat o adevărată minune la Dinamo şi a reuşit o promovare la care puţini se aşteptau în Liga 1. Burcă e de părere că acest sezon este un nou început pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Reclamă 4 / 0/3

„În momentul în care echipa a retrogradat, foarte multă lume a perceput-o ca pe ceva tragic. Eu când am venit, am spus că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui Dinamo a fost să retrogradeze. Era nevoie de o regenerare a clubului. Dinamo a renăscut din propria cenuşă, a înflorit din propria cenuşă. Vorbesc şi de mentalitatea care exista în interiorul clubului şi în interiorul vestiarului.

Vă spun sincer că am fost extrem de surprins să văd ambientul şi ce se întâmplase cu un an înainte. Nu am promis promovarea, ci că voi crea un climat de de performanţă. Lucrurile, din punctul ăsta de vedere, arată mult mai bine. Probabil cei care vor veni după mine vor găsi”, a spus Ovidiu Burcă în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite Vezi toate știrile
Citește și