Închide meniul

Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1! Lovitura pregătită de „câini”

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 22:19

Reclamă
Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1! Lovitura pregătită de „câini

Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1

Mino Sota/ Profimedia

Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1. „Câinii” nu se opresc şi vor în continuare să se întărească pentru sezonul viitor de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a oficializat deja şase transferuri, în această vară. Adrian Caragea, Cătălin Cîrjan, Răzvan Paşcalău, Alexandru Roşca, Raul Opruţ şi Kennedy Boateng au semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Dinamo se luptă cu Rapid pentru transferul unui jucător din Liga 1

Dinamo îl are pe lista de transferuri şi pe Mino Sota, notează iamsport.ro. Mijlocaşul s-a despărţit în această vară de Hermannstadt şi a rămas liber de contract. Acesta a fost jucător de bază la formaţia din Sibiu, în sezonul precedent.

Mino Sota nu este singurul jucător aflat pe lista lui Dinamo. Zeljko Kopic caută în continuare soluţii pentru a-şi întări echipa, în vederea sezonului viitor.

Şi Rapid îl are pe listă pe Mino Sota. Până acum, giuleştenii au efectuat un singur transfer, Luka Gojkovic fiind prezentat oficial. De asemenea, Rapid l-a transferat definitiv şi pe Jakub Hromada, cel care a fost iniţial împrumutat în iarnă de la Slavia Praga.

Reclamă
Reclamă 4

Mino Sota are 29 de ani şi în sezonul precedent a bifat nu mai puţin de 39 de meciuri la Hermannstadt, în toate competiţiile. Mijlocaşul defensiv a reuşit să marcheze şi două goluri. Niponul a ajuns în România încă din 2018, atunci când a fost transferat de Metaloglobus.

În 2021, Mino Sota a fost transferat de Hermannstadt, echipă pentru care a evoluat timp de trei sezoane.

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Al şaselea transfer al „câinilor roşii”

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Fundaşul de 28 de ani a fost împrumutat pentru un an de la Kortrijk, iar câinii roşii au şi opţiunea unui transfer definitiv.

Reclamă

Acesta este al şaselea transfer făcut de Dinamo în această vară după Răzvan Paşcalău, Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca.

„Bine ai venit, Raul OPRUȚ!

Cluburile Dinamo 1948 București și KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundașului stânga Raul Opruț.

Născut la Caransebeș, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timișoara și a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat 3 meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk și 20 pentru Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga și unul în Cupa României.

A evoluat, de asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.Clubul nostru va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025-2026″, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și