Închide meniul

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Al şaselea transfer al „câinilor roşii”

Dan Roșu Publicat: 19 iunie 2024, 13:48

Reclamă
Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Al şaselea transfer al „câinilor roşii

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Al şaselea transfer al "câinilor roşii"

Raul Opruţ, noul transfer al lui Dinamo - Facebook Dinamo Bucureşti

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Fundaşul de 28 de ani a fost împrumutat pentru un an de la Kortrijk, iar câinii roşii au şi opţiunea unui transfer definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este al şaselea transfer făcut de Dinamo în această vară după Răzvan Paşcalău, Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca.

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo

„Bine ai venit, Raul OPRUȚ!

Cluburile Dinamo 1948 București și KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundașului stânga Raul Opruț.

Născut la Caransebeș, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timișoara și a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

Reclamă
Reclamă

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat 3 meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk și 20 pentru Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga și unul în Cupa României.

A evoluat, de asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.Clubul nostru va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025-2026″, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Reclamă

Răzvan Paşcalău a semnat cu Dinamo

Răzvan Paşcalău a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare un contract valabil pe cinci sezoane.

Răzvan Paşcalău s-a despărţit de Lecce Primavera în această vară, şi s-a alăturat deja lotului condus de Zeljko Kopic, în cantonamentul din Braşov.

Răzvan Paşcalău are 20 de ani şi în sezonul precedent a fost un jucător de bază la Lecce Primavera. Fundaşul central a bifat 22 de meciuri, şi a marcat trei goluri, în toate competiţiile.

Răzvan Paşcalău este cotat la 250.000 de euro şi a fost crescut la juniorii lui U Cluj. În 2021, acesta a fost transferat de formaţia U17 a celor de la Lecce.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și