Închide meniul

Dinamo şi-a achitat datoriile şi aşteaptă ridicarea interdicţiei! Andrei Nicolescu: „O să vedem dacă cineva e responsabil”

Bogdan Stănescu Publicat: 10 iulie 2023, 21:00

Reclamă
Dinamo şi-a achitat datoriile şi aşteaptă ridicarea interdicţiei! Andrei Nicolescu: „O să vedem dacă cineva e responsabil

Dinamo şi-a achitat datoriile şi aşteaptă ridicarea interdicţiei

Andrei Nicolescu, în timpul unei conferințe de presă / Antena Sport

Dinamo şi-a achitat datoriile pe care le avea la foşti jucători şi aşteaptă ridicarea interdicţiei la transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Nicolescu, preşedintele lui Dinamo, a spus că ar fi preferat ca banii să intre în club, nu să ajungă la foşti jucători.

Dinamo şi-a achitat datoriile şi aşteaptă ridicarea interdicţiei la transferuri!

Dinamo le-a plătit sumele restante lui Raul Albentosa, Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec și Joseph Akpala.

O să vedem exact cum s-au desfășurat procedurile la momentul în care s-au instituit astfel de interdicții și cum s-a ajuns la această situație, pe fiecare decizie în parte.

O să vedem dacă există cineva care e responsabil pentru asta. Dar nu asta e problema acum”, a declarat preşedintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, pentru Radio Dinamo 1948.

Reclamă

„Am închis cu toți cei 5, plățile sunt făcute”

Noi ne-am făcut datoria, am închis cu toți cei 5, plățile sunt făcute, procedura trebuie să se desfășoare într-un ritm rapid. Nu ține de noi neapărat. O să dăm tot suportul nostru administratorului special ca să o facă cât mai repede.

Am vorbit cu toți agenții jucătorilor pentru a primi cartea verde repede, am vorbit cu toți cei cu care am semnat ca să poată să ne dea hârtia către FIFA, pentru accept. Vrem să ne organizăm cât mai repede.

Se așteaptă confirmarea plății, apoi să ne dea declarația cu privire la settlement-ul pe care îl au pe decizia FIFA și cu solicitarea de a ridica interdicția. La FIFA există o procedură, nu știm cât de repede se va putea face. Noi sperăm să o facem de pe o zi pe alta. După care urmează înregistrarea contractelor și așteptarea cărților verzi. Am vorbit cu ageții, ca ei să vorbească deja cu cluburile de care aparțineau jucătorii, pentru ca acestea să vină foarte repede. Sperăm să se întâmple acest lucru.

Reclamă 4 / 0/3

E o normalitate, nu încercăm să dăm palme nimănui. Noi ne facem treaba așa cum am spus, ceea ce am promis asta vrem să facem. Evident că încercam o procedură care să fie mai puțin costisitoare și suma asta, care e o sumă foarte importantă, să fi venit direct în club și să poată să conducă la modernizarea clubului cât mai repede. Dacă nu s-a putut, nu s-a putut. Noi am zis că în termenul cât mai rapid după primirea unei soluții pe zona administrativă vom rezolva. Mai devreme de azi nu am putut, sâmbătă și duminică nu se lucrează”, a mai spus Nicolescu la Radio Dinamo.

Dinamo nu a avut câștig de cauză la FIFA. „Câinii roșii”, nevoiți să își plătească datoriile

Dinamo nu a avut câștig de cauză la FIFA. Echipa din Ștefan cel Mare a fost nevoită să își plătească datoriile, pentru ca interdicția de transferuri să fie ridicată.

Oficialii „câinilor roșii” sperau ca FIFA să rezolve situația legată de interdicția la transferuri a clubului. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar Dinamo nu a putut să înregistreze noi jucători până când datoriile nu au fost plătite.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii celor de la Dinamo mai aveau încă o variantă, în cazul în care nu doreau să își achite toate datoriile. Aceștia puteau merge la TAS, însă această opțiune venea cu două mari dezavantaje.

Cheltuielile de judecată puteau fi foarte ridicate, iar verdictul, chiar dacă ar fi fost unul favorabil, putea fi dat peste câteva luni. Acest lucru nu ar fi ajutat-o deloc pe Dinamo, deoarece jucătorii nu puteau fi înregistrați în timp util pentru noul sezon de Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și