Închide meniul

Dinamo va juca primul meci de la revenirea în Liga 1 pe Arcul de Triumf! Care este preţul biletelor

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iulie 2023, 21:57

Reclamă
Dinamo va juca primul meci de la revenirea în Liga 1 pe Arcul de Triumf! Care este preţul biletelor

Reacţie oficială din partea lui Dinamo, după anunţul că derby-ul cu FCSB se va juca pe Arcul de Triumf

Jucătorii lui Dinamo se bucură după un gol cu FC Argeş / Hepta

Dinamo va juca pe Arcul de Triumf primul meci de la revenirea în Liga 1, cel cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul a transmis un mesaj oficial, în care anunţă preţul biletelor la meciul Dinamo – Universitatea Craiova.

Dinamo va juca primul meci de la revenirea în Liga 1 pe Arcul de Triumf!

Meciul va avea grad de risc ridicat, astfel că biletele vor fi nominale. Vă rugăm să veniți cu un act de identitate care să însoțească ticketul de acces.

Tarifele biletelor:
VIP: 120 ron
Tribuna 1: 80 ron (lateral) – 90 ron (central)
Tribuna 2: 50 ron
Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 35 ron

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la stadionul “Arcul de Triumf”, după programul:

Reclamă

• Sâmbătă: 10:00 – 14:00
• Luni, ziua meciului: 15:30 – 22:15

Atât sâmbătă, conform programului, cât și luni, până la ora 18.00, va fi deschisă o casierie pentru a oferi suport celor care au achiziționat abonamente și au întâmpinat diverse probleme.

Biletele pot fi folosite atât în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

Reclamă 4 / 0/3

Abonații vor intra la meci pe baza abonamentului achiziționat la începutul sezonului, ocupând locul aferent acestuia.

Family Zone-ul va fi amplasat în sectorul K al Tribunei a II-a, copiii sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil. Un adult, odată cu achiziționarea biletului, poate selecta maximum 3 bilete cu valoare 0, pentru copii.

Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 10% reducere în sectorul K al Tribunei a II-a.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate.

Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 19.30. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei”, a transmis clubul Dinamo, pe pagina oficială de Facebook.

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată! Clubul din Ştefan cel Mare poate înregistra jucători

Interdicţia lui Dinamo la transferuri a fost ridicată! Clubul din Ştefan cel Mare se poate baza pe jucătorii veniţi în această vară încă din prima etapă.

Potrivit dinamo1948.club, FIFA a luat act de plătiţile efectuate de Dinamo, ceea ce înseamnă că interdicţia la transferuri a fost ridicată. Astfel, Ovidiu Burcă se va putea baza pe noii jucători ai echipei încă din prima etapă, atunci când Dinamo va întâlni Universitatea Craiova.

Reclamă

„După cum știți deja, plățile către jucători au fost efectuate, rămânea doar ca FIFA să ia act de plățile efectuate și să fie ridicată interdicția. Plană un semn de întrebare cu privire la timing, dacă acest lucru se va întâmpla până la meciul cu Craiova. Însă lucrurile sunt clare, FIFA a înștiințat în acest moment Federația Română de Fotbal cu privire la ridicarea interdicției, astfel încât jucătorii pot fi înregistrați din acest moment”, au anunţat cei de la dinamo1948.club.

În această vară, Dinamo s-a înţeles cu Hakim Abdallah, Denis Politic, Cristian Costin, Adnan Golubovic şi Goncalo Gregorio. De asemenea, echipa lui Burcă este foarte aproape de a se înţelege cu Kevin Ciubotariu.

În prima etapă, Dinamo va juca contra celor de la Universitatea Craiova. Meciul este programat luni, 17 iulie, de la ora 21:30.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” Vezi toate știrile
Citește și