Închide meniul

Ovidiu Burcă, anunț despre transferurile de la Dinamo: „Vom aduce jucători experimentați!” Ce spune despre Hanca și Radu Ștefan

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 10:57

Reclamă
Ovidiu Burcă, anunț despre transferurile de la Dinamo: Vom aduce jucători experimentați!” Ce spune despre Hanca și Radu Ștefan

Ovidiu Burcă, după Dinamo - Zalaegerszeg 0-1

Ovidiu Burcă / Antena Sport

Ovidiu Burcă a făcut un anunț despre transferurile de la Dinamo. Antrenorul „câinilor” a dezvăluit că se poartă negocieri cu mai mulți jucători, care i-ar putea întări echipa, pentru sezonul următor de Liga 1. De asemenea, tehnicianul trupei din Ștefan cel Mare a vorbit și despre variantele Radu Ștefan și Sergiu Hanca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a plecat astăzi în cantonament. „Câinii” își vor efectua stagiul de pregătire în Slovenia, acolo unde au programate trei amicale, unul cu Dinamo Kiev.

Ovidiu Burcă, anunț despre transferurile de la Dinamo

Ovidiu Burcă a dezvăluit că Dinamo va face mai multe transferuri în această pauză competițională, pentru a întări astfel lotul cu care a reușit să promoveze în Liga 1.

De asemenea, tehnicianul „câinilor” a mărturisit că Sergiu Hanca nu reprezintă o variantă pentru Dinamo, în acest moment, iar în privința lui Radu Ștefan a declarat că negocierile se vor relua după ce acesta va reveni din vacanță.

Pe de altă parte, Burcă a vorbit și despre acționarii clubului, mărturisind că aceștia sunt deranjați de valul de critici la care au fost supuși în ultima vreme. Tehnicianul i-a apărat pe șefii din Ștefan cel Mare, declarând că aceștia au ales să se implice la Dinamo într-o perioadă extrem de delicată pentru echipă.

Reclamă

Avem niște jucători pe care îi urmărim de ceva timp. Unii sunt în București deja, alții vor veni acolo. Trebuie să reconstruim echipa, să aducem niște jucători care să ne permită la nivelul primei ligi să avem un lot numeros și calitativ. Ei vor veni ca viitori jucători ai lui Dinamo.

Îi știm de ceva timp, suntem în contact cu ei. Nu aducem jucători în probe, în general. Trebuie aduși jucători pe care i-ai urmărit în prealabil și noi asta am făcut. Am stat de vorbă cu noii acționari, i-am simțit puțin triști, nu înțeleg de unde toate atacurile împotriva lor.

Eu rămân alături de ei, au venit într-un moment în care nimeni nu venea. Și ne-au adus liniște, stabilitate. Eu le-am cerut să avem salariile plătite la zi și să nu facă promisiuni pe care nu le pot onora. Până azi, relația mea cu ei e fantastică.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă: „Au fost discuții cu Radu Ștefan!”

Au rezolvat toate problemele. Există presiunea cu transferuri rapide, dar eu cred că lumea trebuie să fie liniștită. Dacă eu am liniște și încredere, toată lumea trebuie să fie liniștită.

Hanca este un jucător care poate fi interesant pentru Dinamo, dar în momentul ăsta nu… Cu Radu Ștefan au fost niște discuții, ele nu au mai avansat, vom vedea. Este în vacanță, îl așteptăm să termine vacanța, să se reia discuțiile cu el. Ar fi extraordinar pentru noi să ni se alăture.

Are familia acolo, s-a stabilit de foarte mult timp, nu e o decizie ușoară pentru el. Dar vom vedea. Unii dintre cei pe care îi vom aduce sunt experimentați, au deja meciuri la nivelul primei ligi. Unii sunt mai tineri. Dar important e să fie valoroși. Dacă au și experiență și sunt și valoroși, e mai greu să ni-i permitem noi”, a declarat Ovidiu Burcă, la plecarea spre cantonamentul din Slovenia.

Alin Şerban a plecat de la Dinamo! Anunţul oficial al clubului

Alin Şerban a plecat de la Dinamo! Jucătorul care a evoluat sub formă de împrumut sezonul trecut la echipa lui Ovidiu Burcă se va întoarce la CS Mioveni.

Fundașul în vârstă de 20 ani, împrumutat pentru sezonul 2022-23 de la CS Mioveni, își va încheia, oficial, raporturile contractuale cu Dinamo București la data de 30 iunie 2023.

12 apariții în meciurile oficiale a avut Șerban pentru clubul nostru, fiind parte din lotul care a PROMOVAT Dinamo în Superliga României!

Clubul îi mulțumește pentru devotamentul, spiritul de care a dat dovadă, dar și pentru performanțele obținute și îi urează mult succes în carieră”, au anunţat dinamoviştii pe contul de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și