Închide meniul

Dinamoviştii l-au ironizat pe Gigi Becali: „Aceste lucruri țin mai mult de vechiul testament!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iunie 2023, 18:55

Reclamă
Dinamoviştii l-au ironizat pe Gigi Becali: „Aceste lucruri țin mai mult de vechiul testament!

Gigi Becali, criză de nervi din cauza lui Deian Sorescu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Dinamoviştii l-au ironizat pe Gigi Becali, care a făcut o criză de nervi la Adunarea Generală de la LPF. Patronul lui FCSB a făcut iureş din cauză că nu a reuşit înlăturarea regulii U21. La scurt timp distanţă după tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1, Vlad Iacob a avut o reacţie şi i-a transmis un mesaj latifundiarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost una dintre şapte echipe care au votat împotriva eliminării regulii U21. Administratorul special al „câinilor” l-a arătat cu degetul pe Gigi Becali. Omul de afaceri i-a numit „sclavi” pe şefii cluburilor care nu i-au fost alături, în iniţiativa lui.

Dinamoviştii l-au ironizat pe Gigi Becali

Vlad Iacob a anunţat că ia în calcul să sesizeze Comisiile FRF şi îşi doreşte ca Gigi Becali să fie judecat.

Până la urmă, trebuia să jucăm împotriva fiecărei competitoare. Este un început în forță, dar am mare încredere în puterea echipei și în spiritul pe care l-am arătat în multe partide din sezonul trecut. Am încredere că se vor rezolva toate problemele noastre și vom arăta bine în primele partide și că vom reprezenta cu onoare clubul Dinamo. În primele partide vom evolua pe Arcul de Triumf, iar în meciurile importante pe Arena Națională.

Nu cred că era nevoie de aceste derapaje, eu consider că viitorul fotbalului românesc trebuie clădit pe performanță. Nu e nevoie de un război al declarațiilor înaintea unui derby al României.

Reclamă

(Reporter: Ce sentiment ați avut când ați fost numit sclav?) Sincer, unul de dezgust. Cred că aceste lucruri țin mai mult de vechiul testament și domnul Becali, ca nu creștin practicant ce este, un ar trebui să promoveze astfel de comportamente. Probabil vom sesiza și noi forurile abilitate în acest sens, mi se par niște declarații care nu-și au locul în 2023”, a declarat Vlad Iacob.

Dinamo are un start de coşmar de campionat, după revenirea în Liga 1. Alb-roşiii debutează pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. După au derby chiar cu FCSB! În etapa a treia are meci „de foc” cu Sepsi.

Gigi Becali, derapaj imens. Latifundiarul s-a recunoscut învins

Gigi Becali anunțase un pact între cluburile din Liga 1, pentru a schimba regula U21 înainte de începutul campionatului, care va începe în weekend-ul 15-16 iulie. Totuși, se pare că acest pact nu s-a materializat, iar regula U21 nu va fi eliminată, cel puțin pentru moment.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă latifundiarul din Pipera s-a recunoscut învins, acesta a avut o ieșire nervoasă, după votul de la LPF. Acesta a jignit reprezentanții cluburilor care au votat împotriva demersului său. Becali l-a atacat cel mai dur pe Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, echipă care s-a opus schimbării de regulament.

Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, a tunat Gigi Becali.

Echipele care au votat pentru:

FCSB
CSU Craiova
CFR Cluj
FC Botoșani
FCU Craiova
Hermannstadt
Poli Iași

Echipele care au votat împotrivă:

FC Voluntari
Oțelul Galați
Dinamo
Petrolul
UTA Arad
U Cluj
Rapid

Programul complet al noului sezon din Liga 1 poate fi văzut AICI.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și