Închide meniul

„Dinozaurii sunt buni, nu?” Reacţia lui Dan Nistor, după ce a fost MVP în U Cluj – FC Hermannstadt 2-1. Pasă de gol senzaţională

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2024, 19:56

„Dinozaurii sunt buni, nu? Reacţia lui Dan Nistor, după ce a fost MVP în U Cluj – FC Hermannstadt 2-1. Pasă de gol senzaţională

Dan Nistor a făcut show total la interviul de după Universitatea Craiova - Universitatea Cluj 2-2

Alex Chipciu şi Dan Nistor / Profimediaimages

A venit reacţia lui Dan Nistor, după ce a fost desemnat MVP în meciul U Cluj – FC Hermannstadt, scor 2-1, din etapa a 22-a din Liga 1. Mijlocaşul de 35 de ani a intrat după pauză şi le-a ajutat pe „şepcile roşii” să revină de la 0-1 şi să obţină victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nistor i-a oferit un assist spectaculos lui Popa, la golul cu care U Cluj a trecut în avantaj. A făcut K.O. toată apărarea adversă cu o pasă de la mijlocul terenului. Chiar şi tuşierul a fost prins „descoperit” şi a ridicat fanionul, considerând că a fost ofsaid. În cele din urmă, golul lui Daniel Popa a fost validat cu ajutorul sistemului VAR.

Reacţia lui Dan Nistor, după ce a fost MVP în U Cluj – FC Hermannstadt 2-1

Dan Nistor a precizat că a avut probleme medicale, acesta fiind motivul pentru care nu a fost titular. A ajuns la 9 goluri şi 7 pase decisive în 20 de meciuri. Este, de departe, cel mai bun sezon din cariera lui.

Suntem foarte bucuroşi. Am spălat puţin din ruşinea ultimelor două partide, nu prea am avut Sărbători fericite. Sper să ajungem echipa care îşi doresc suporterii. Avem probleme de lot, sunt mulţi accidentaţi.

Mă onorează, dar mă şi motivează. De aia sunt plătit, de aia vin la echipă. Adversarul nu a fost deloc uşor, o echipă care joacă fotbal, mult mai rodată. E greu să stai pe bancă, dar sper ca la următoarele meciuri să joc

Reclamă

(Reporter: Tu pasă decisivă, Chipciu gol. Dinozaurii sunt buni, nu?) Da, parcă suntem la a doua tinereţe. Sperăm să nu ne oprim aici„, a declarat Dan Nistor la digisport.ro.

Şi Alex Chipciu, la 34 de ani, are statistici excelente. A ajuns la cinci goluri şi patru pase decisive în actuala stagiune.

U Cluj – FC Hermannstadt 2-1, în etapa a 22-a

Echipa Universitatea Cluj a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Hermannstadt, şi a urcat pe loc de play-off în Superligă. Sibienii au condus cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

Prima repriză a partidei de la Cluj a fost una fără ritm şi fără ocazii, meciul disputându-se pe un teren greu, din cauza condiţiilor meteo. Robert Silaghi a trimis pe lângă poartă, fără nerv, în minutul 16, pentru ca în minutul 33 Ovidiu Bic să producă cea mai periculoasă fază a primei părţi: şut din careu, respins de Vlad Muţiu.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 60, când Chipciu a lăsat să treacă o minge centrată de Jipa, Daniel Paraschiv a ajuns in extremis la balon şi l-a pasat în faţa porţii de unde Murgia a înscris. Chipciu s-a revanşat în minutul 63, când a egalat cu un şut din careu. Gazdele au înscris golul victoriei în minutul 75, când Nistor l-a lansat pe Daniel Popa şi acesta a trimis pe lângă Muţiu. Iniţial golul a fost anulat pentru ofsaid semnalizat de asistentul Marius Bobe, dar după analiza VAR, reuşita lui Popa a fost validată în minutul 79.

Cu această victorie, U Cluj este pe loc de play-off, 6, cu 32 de puncte. FC Hermannstadt ocupă poziţia a 8-a, cu 29 de puncte, anunţă news.ro.

U CLUJ: P. Iliev – Thalisson, Piţian, Masoero – V. Gheorghe (Vătăjelu 77), Fossati (F. Ilie 71), Chipciu, G. Simion (Bistor 46), O. Bic (Doukoure 63), D. Popa, R. Silaghi (Pănoiu 71). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

HERMANNSTADT: Muţiu – Oroian, V. Găman, Bejan, Butean – S. Balaure (I. Petrescu 75), Biceanu (Sota Mino 46), Murgia (Bărbuţ 87), A. Jipa (Bucuroiu 75) – G. Iancu, R. Fonseca (D. Paraschiv 46). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: Piţian 18, F. Ilie 90+2 / Butean 44

Arbitri: Sebastian Colţescu – Valentin Avram, Marius Bobe – Cătălin Buşi

Reclamă

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Daniel Mitruţi

Observator: Octavian Şovre

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
Vezi toate știrile
Citește și