Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie genială după ce Alex Chipciu a marcat în U Cluj – FC Hermannstadt! Cum l-a numit pe mijlocaş

Alex Masgras Publicat: 20 ianuarie 2024, 19:25

Reclamă
Mihai Stoica, reacţie genială după ce Alex Chipciu a marcat în U Cluj – FC Hermannstadt! Cum l-a numit pe mijlocaş

Mihai Stoica, reacţie genială după ce Alex Chipciu

Mihai Stoica a avut o reacţie genială după ce Alex Chipciu a marcat în U Cluj – FC Hermannstadt 2-1. Fostul jucător al celor de la FCSB a marcat golul egalizator al meciului de pe Cluj Arena în minutul 65, la doar trei minute după ce jucătorii lui Marius Măldăruşanu au deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre U Cluj şi FC Hermannstadt a fost urmărită şi de Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB.

Mihai Stoica, reacţie genială după ce Alex Chipciu a marcat în U Cluj – FC Hermannstadt!

Chiar dacă încă se află cu FCSB în Turcia, care încă nu şi-a încheiat cantonamentul, Mihai Stoica urmăreşte cu atenţie evenimentele din Liga 1. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB s-a bucurat la golul marcat de Alex Chipciu în meciul U Cluj – FC Hermannstadt şi l-a numit „Rocky”, pe fundalul coloanei sonore din celebrul film, alături de inimi în culorile FCSB-ului şi ale celor de la U Cluj.

Golul marcat de Alex Chipciu în meciul de pe Cluj Arena a fost al cincilea pentru el în acest sezon de Liga 1 şi al şaselea în toate competiţiile. Căpitanul celor de la U Cluj mai are în cont şi patru pase decisive în actuala stagiune.

Reclamă

Vara trecută, Alex Chipciu a fost aproape de a semna cu FCSB. Chiar Mihai Stoica a insistat pentru revenirea lui Chipciu la formaţia roş-albastră. În cele din urmă, el a refuzat ofertă şi a dezvăluit la finalul anului trecut de ce nu a revenit la FCSB.

„Am fost foarte aproape de o revenire în București. Într-o seară am zis că e gata, că mă întorc cu siguranță. Eram prin vacanță și vorbisem cu MM, eram convins că o să mă întorc. Apoi punând în balanță toate lucrurile, familia, școli, grădinițe… eram cam greu, era cam din scurt. Am zis că e mai bine să continui aici. Dar aveam motivația de a te lupta acolo sus. La vârsta mea nu se mai pune problema de bani”, declara Alex Chipciu, potrivit sport.ro.

U Cluj – FC Hermannstadt 2-1

Echipa Universitatea Cluj a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Hermannstadt, şi a urcat pe loc de play-off în Superligă. Sibienii au condus cu 1-0, potrivit news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Prima repriză a partidei de la Cluj a fost una fără ritm şi fără ocazii, meciul disputându-se pe un teren greu, din cauza condiţiilor meteo. Robert Silaghi a trimis pe lângă poartă, fără nerv, în minutul 16, pentru ca în minutul 33 Ovidiu Bic să producă cea mai periculoasă fază a primei părţi: şut din careu, respins de Vlad Muţiu.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 60, când Chipciu a lăsat să treacă o minge centrată de Jipa, Daniel Paraschiv a ajuns in extremis la balon şi l-a pasat în faţa porţii de unde Murgia a înscris. Chipciu s-a revanşat în minutul 63, când a egalat cu un şut din careu. Gazdele au înscris golul victoriei în minutul 75, când Nistor l-a lansat pe Daniel Popa şi acesta a trimis pe lângă Muţiu. Iniţial golul a fost anulat pentru ofsaid semnalizat de asistentul Marius Bobe, dar după analiza VAR, reuşita lui Popa a fost validată în minutul 79.

Cu această victorie, U Cluj este pe loc de play-off, 6, cu 32 de puncte. FC Hermannstadt ocupă poziţia a 8-a, cu 29 de puncte.

U CLUJ: P. Iliev – Thalisson, Piţian, Masoero – V. Gheorghe (Vătăjelu 77), Fossati (F. Ilie 71), Chipciu, G. Simion (Bistor 46), O. Bic (Doukoure 63), D. Popa, R. Silaghi (Pănoiu 71). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

HERMANNSTADT: Muţiu – Oroian, V. Găman, Bejan, Butean – S. Balaure (I. Petrescu 75), Biceanu (Sota Mino 46), Murgia (Bărbuţ 87), A. Jipa (Bucuroiu 75) – G. Iancu, R. Fonseca (D. Paraschiv 46). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: Piţian 18, F. Ilie 90+2 / Butean 44

Arbitri: Sebastian Colţescu – Valentin Avram, Marius Bobe – Cătălin Buşi

Reclamă

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Daniel Mitruţi

Observator: Octavian Şovre

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și