Închide meniul

Dinu Gheorghe, neîncrezător în şansele pe care le va primi Marco Dulca de la Gigi Becali: „Şansa porcului de Crăciun”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 septembrie 2022, 10:51

Dinu Gheorghe, neîncrezător în şansele pe care le va primi Marco Dulca de la Gigi Becali: „Şansa porcului de Crăciun

Marco Dulca, dezvăluiri despre calvarul trăit la FCSB

Marco Dulca, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Dinu Gheorghe este neîncrezător în şansele pe care Marco Dulca le va primi de la Gigi Becali. Patronul FCSB a anunţat că îi va mai acorda o şansă mijlocaşului adus în această vară de la Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marco Dulca a fost titular în ultimele două partide pentru FCSB. Mijlocaşul a fost înlocuit la pauză în ambele meciuri, cu Hermannstadt, respectiv Farul. În total, fostul jucător al celor de la Chindia a bifat patru partide pentru trupa lui Gigi Becali, fără să marcheze vreun gol.

Dinu Gheorghe, neîncrezător în şansele pe care Marco Dulca le va mai primi de la Gigi Becali

Dinu Gheorghe consideră că Gigi Becali şi-a făcut deja o impresie despre Marco Dulca, iar şansele pe care jucătorul le va mai primi vor fi în zadar. Astfel, fostul conducător din Liga 1 consideră că mijlocaşul nu va mai avea multe posibilităţi de a-şi demonstra calităţile.

„(n.r. Dulca mai primește o șansă de la Gigi Becali) Șansa porcului de Crăciun… Păi, ce să mai primească? E clar. El l-a etichetat deja.

Dacă trece acum la 4-3-3, probabil că va juca în zona aia, în cei trei mijlocași. Dacă domnul Becali impune sistemul ăsta, va juca acolo, pentru că el cu Șut se pot plia pe acel post.

Reclamă

Sigur, el a venit de la Târgoviște, a jucat la un nivel acolo, aici sunt alte pretenții. Aici, dacă vii, trebuie să te impui din primele două jocuri. Trebuie să joci cum nu joacă nimeni în echipa aia, adică bine. E greu. E o șansă mică pentru el, zic eu, să se impună în condițiile în care i s-a pus o etichetă deja”, a declarat Dinu Gheorghe, conform prosport.ro.

FCSB se pregăteşte de debutul în grupele Conference League. Trupa lui Nicolae Dică va avea un duel „de foc” cu West Ham, pe Londo Stadium, în prima rundă. Meciul va fi joi, de la 22:00, în format live text, pe as.ro.

În campionat, echipa patronată de Gigi Becali a avut un start modest. După şapte runde disputate, roş-albaştrii au doar şapte puncte, fiind pe locul 13.

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul făcut de Nicolae Dică despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro pentru transferul la FCSB

Anunţul făcut de Nicolae Dică despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro este unul clar! Antrenorul a anunţat că fotbalistul adus de Gigi de la Farul nu are locul de titular asigurat la FCSB. Dică susţine că Eduard Radaslavescu a costat-o pe vicecampioană suma menţionată mai sus, dar şi că asta nu înseamnă că se va afla mereu în primul 11.

Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc au venit la pachet de la echipa lui Gică Hagi, pentru un milion de euro. Jucătorul de 18 ani cotat la 500.000 de euro a prins doar 57 de minute în tricoul celor de la FCSB, de la transfer.

„A jucat în câteva meciuri. E un jucător de 18 ani, are doar 18 ani. Nu contează câţi bani s-au dat. Mă refer că acum, dacă s-au plătit 850.000, nu înseamnă că trebuie să fie titular meci de meci, nu conteză că se plătesc nu ştiu câţi bani, aţi văzut şi pe la echipele mari.

S-au plătit zeci de milioane şi nu joacă. E un jucător de perspectivă, mie îmi place, îmi place cum se antrenează, de când a venit, de la zi la zi, îl văd mai bine şi este un jucător care mi-a plăcut când l-am băgat.

Mereu încearcă să ceară mingea, să fie în joc. Chiar dacă greşeşte, nu e o problemă, îmi plac jucătorii care au personalitate, care au curaj să vină să ceară mingea”, a spus Dică, citat de orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și