Închide meniul

Dinu Todoran visează să o antreneze din nou pe FCSB! Ultima oară, Gigi Becali l-a luat direct din biserică și l-a pus pe bancă

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2022, 11:27

Dinu Todoran visează să o antreneze din nou pe FCSB! Ultima oară, Gigi Becali l-a luat direct din biserică și l-a pus pe bancă

Dinu Todoran, invitatul lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Dinu Todoran, în timpul unui antrenament la FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinu Todoran visează să o antreneze din nou pe FCSB. Ultima oară, Gigi Becali l-a luat direct din biserică și l-a pus pe banca roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinu Todoran a pregătit-o pe FCSB sezonul trecut. Edi Iordănescu i-a luat locul după ce a fost dat afară. În prezent, tehnicianul a revenit la FC Voluntari, unde antrenează echipa secundă, în Liga 3.

Dinu Todoran visează să o antreneze din nou pe FCSB

În scurta sa aventură pe banca echipei lui Gigi Becali, Todoran a fost părtaş la umilinţa vicecampioanei cu Şahtior Karagandy. În total, acesta a stat 7 meciuri pe banca roş-albaştrilor în toate competiţiile, iar bilanţul este următorul: 3 victorii, 2 egaluri şi 2 înfrângeri.

M-am bucurat că am reușit să antrenez o echipă mare ca Steaua (n.r. FCSB). Cum a zis și MM, orice antrenor și-ar dori să antreneze Steaua.

Încă o dată vă zic. Și eu sunt antrenor și am zis mai devreme. Orice antrenor își dorește să antreneze Steaua, a declarat Dinu Todoran, potrivit prosport.ro.

Reclamă

EXCLUSIVDinu Todoran, despre mandatul de la FCSB: „Nu am fost pregătit!” 

Declaraţie sinceră a lui Dinu Todoran, despre mandatul de la FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a recunoscut că nu a fost pregătit pentru o echipă atât de mare ca FCSB.  

Dinu Todoran a fost luat direct din biserică de Gigi Becali şi pus pe banca celor de la FCSB. Todoran spune că, peste ani, ar accepta să revină la FCSB dacă va fi sunat de Gigi Becali.

Nu am dormit înainte să fiu numit la FCSB. E un club puternic, e o presiune uriaşă. Nu cred că am fost pregătit pentru FCSB pentru că presiunea e mare. M-aş mai băga şi peste 3 ani. E un club mare, au suporteri mulţi.

Reclamă 4 / 0/3

La o echipă mare e presiune că sunt suporteri. Mi-aş dori pentru toţi jucătorii şi antrenorii să fie la un club mare. Tu ca jucător sau antrenor îţi doreşt să ajungi la un club mare„, a spus Dinu Tudoran la AS.ro LIVE.

Dinu Todoran, antrenorul ales pe principii religioase

Gigi Becali a vrut încă de la început să-l aducă pe Todoran pentru a prelua echipa secundă. Doar că latifundiarul din Pipera și-a schimbat imediat planurile după ce a aflat că Todoran este un om religios.

Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, când l-a anunțat pe Todoran la FCSB.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și