Închide meniul

Discursul lui Florin Răducioiu, după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Ei meritau să câştige!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 decembrie 2023, 10:38

Reclamă
Discursul lui Florin Răducioiu, după CFR Cluj – FCSB 1-1: „Ei meritau să câştige!

Avertismentul lui Florin Răducioiu pentru Edi Iordănescu chiar în ziua în care România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Discursul lui Florin Răducioiu, după CFR Cluj – FCSB 1-1. Fostul internaţional român a spus că cei de la FCSB meritau să câştige derby-ul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu e de părere că CFR Cluj a jucat doar 20 de minute şi că FCSB este nedreptăţită de rezultatul din derby. Răducioiu a mai spus că echipa lui Andrea Mandorlini, ca să emită pretenţii la titlu, trebuie să îşi ridice nivelul de joc.

Discursul lui Florin Răducioiu, după CFR Cluj – FCSB 1-1

„Echipa care merita să câștige e FCSB. Vorbim de 20 de minute în care CFR Cluj a dominat, dar nu poți să joci numai 20 de minute. O echipă care are pretenții trebuie să mențină ritmul intens. 

FCSB a încercat să creeze ocazii, să joace fotbal, să înscrie prin orice mijloc, contraatac, atacuri poziționale. FCSB merita mai mult din acest meci”, a spus Florin Răducioiu la primasport.ro.

Elias Charalambous a ieşit la atac, după ce Florinel Coman a avut un gol anulat în CFR Cluj – FCSB

Elias Charalambous a ieşit la atac, după ce Florinel Coman a avut un gol anulat în derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB, încheiat cu scorul de 1-1. Antrenorul roş-albaştrilor s-a plâns de decizia lui Sebastian Colţescu, mărturisind că reuşita extremei sale nu ar fi trebuit anulată.

Reclamă

CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate, în etapa a 19-a din Liga 1. În minutul 55, a avut loc cea mai controversată fază a meciului. Florinel Coman a punctat superb, cu un şut de la 30 de metri de poartă, însă Sebastian Colţescu a anulat reuşita, pe motiv de fault comis de Valentin Creţu asupra lui Philip Otele.

Elias Charalambous nu s-a ferit de cuvinte şi a transmis un mesaj dur, după ce golul lui Florinel Coman a fost anulat. Antrenorul cipriot a declarat că unii arbitrii sunt deranjaţi încă de atitudinea pe care „Mbappe de România” a avut-o în duelul pierdut de FCSB cu Oţelul. În partida respectivă, Coman a încasat cartonaşul roşu şi l-a înjurat pe Marcel Bîrsanu.

„Vreau să-mi felicit jucătorii, au avut o reacţie bună azi. În special, după ce am primit un gol, după au arătat ce au arătat. Nu ştiu de unde să încep. Îmi pare rău pentru Florinel, a marcat un gol superb.

Reclamă 4 / 0/3

Nu ştiu cine a decis, unii sunt supăraţi pe Florinel pentru ce a spus atunci, în meciul cu Oţelul. Trebuie respectat mai mult, e jucător de naţională. A fost clar gol. Arbitrul a văzut golul la VAR, şi după a dat fault. Nu înţeleg. Îmi pare rău pentru jucători. Nu am niciun dubiu, e foarte clar pentru mine.

Sunt aici de aproape un an, nu vorbesc despre arbitrii, dar ce s-a întâmplat azi, trebuie să vorbesc. Dacă nu vorbesc, mă voi simţi prost”, a declarat Elias Charalambous, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și