Închide meniul

Discursul lui Gică Hagi, după Farul – CFR Cluj 1-0: „Am făcut un meci fantastic, merităm să fim acolo!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 23:01

Reclamă
Discursul lui Gică Hagi, după Farul – CFR Cluj 1-0: „Am făcut un meci fantastic, merităm să fim acolo!

Gică Hagi i-a stabilit un preş uriaş lui Adrian Mazilu

Gică Hagi / Hepta

Discursul lui Gică Hagi, după Farul – CFR Cluj 1-0. Echipa lui Gică Hagi a câştigat derby-ul cu CFR Cluj şi s-a distanţat în fruntea clasamentului. Farul are 4 puncte peste CFR Cluj şi 5 peste FCSB, care are un meci mai puţin jucat, derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu a fost eroul echipei lui Hagi. Acesta a marcat singurul gol al meciului de la Ovidiu. La finalul partidei, Gică Hagi a spus că elevii săi au făcut un meci fantastic.

Discursul lui Gică Hagi, după Farul – CFR Cluj 1-0

„Trebuia să facem faţă unei echipe foarte bune, care era mult mai verticală.- O echipă care ştie să atace. A trebuie să găsim nivelul şi să găsim tactica cea bună. Totul a ieşit bine, tot ce am pregătit cu ei. Am făcut un meci fantastic, merităm să fie acolo. Urmează returul şi i-am surprins cu lucru acesta. Băluţă a jucat nouar. E un jucător foarte bun şi defensiv, dar şi ofensiv. Ne ajută, au talent, sunt buni. Avem un lot bun, cu tineri foarte buni.

Lui Băluţă i-aş da omul meciului, pentru că nu a jucat pe postul lui. E clar că era prima dată în formula asta. Mi-am fost puţină teamă. Rămânem cu ce s-a terminat meciul şi acum este VAR-ul. Chiar dacă în teren mai vorbim cu arbitrii, acum avem un mod de a se vedea imediat.

Nu există nicio simbioză, am adus această mentalitate în vestiar. Acesta este drumul nostru. Noi construim în continuare şi de a crea la Constanţa o mentalitate de învingători. Am jucat şi noi mai verticali, am putut să ne luăm cu ei la trântă. Asta mă bucură.

Reclamă

Nu mă interesează. Ştiu că toate echipele sunt foarte bune şi că putem câştiga sau pierde cu oricine. Nu mă interesează, nu îmi vine să vorbesc de rezultate. Nu mă pricep. Nu îmi place mie să vorbesc de ce mi-ar conveni”, a spus Gică Hagi la digisport.ro, după Farul – CFR Cluj 1-0.

Adrian Mazilu, fericit după golul marcat în Farul – CFR Cluj 1-0: „Am făcut un meci mare!”

Adrian Mazilu s-a declarat fericit după golul marcat în Farul – CFR Cluj 1-0, partidă din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1! În aceste moment, Farul se află pe primul din campionat, cu 42 de puncte obținute.

În minutul 53 al partidei de la Ovidiu, Grameni i-a trimis o pasă filtrantă lui Băluță, în spatele defensivei oaspeților. Apoi, Băluță i-a pasat lui Mazilu, care a rămas cu poarta goală, trimițând mingea fără probleme în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un sentiment foarte plăcut, pentru că am făcut un meci mare. Îi mulțumesc întregii echipe. Îi mulțumesc lui Tudor (n.r. Băluță), pentru că m-a lăsat cu poarta goală.

Ne-am pregătit foarte bine și am reușit să facem un meci mare. Mi s-a părut o echipă puternică CFR Cluj. Am încercat să nu facem faulturi în apropierea careului. Este o victorie meritată și trebuie să ne păstrăm această poziție. Mai sunt cinci meciuri, trebuie să le luăm pas cu pas pe fiecare. Băieții m-au adoptat foarte bine în vestiar”, a declarat Adrian Mazilu, la finalul meciului cu CFR Cluj, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și