Închide meniul

Discursul lui Leo Grozavu, după Rapid – Poli Iaşi 3-2: „Au jucători de clasă! Îmi felicit echipa, nu am ce să le reproşez”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2023, 23:23

Discursul lui Leo Grozavu, după Rapid – Poli Iaşi 3-2: „Au jucători de clasă! Îmi felicit echipa, nu am ce să le reproşez

Leo Grozavu, în timpul unui meci / Hepta

Discursul lui Leo Grozavu, după Rapid – Poli Iaşi 3-2. Antrenorul celor de la Poli Iaşi a recunoscut că Rapid a meritat victoria, însă şi-a felicitat echipa pentru modul în care a jucat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gorozavu e de părere că Rapid se poate bate la titlu pentru că are „jucători de clasă”. Totuşi, antrenorul celor de la Iaşi a spus că echipa sa putea obţine mai mult în Giuleşti.

Discursul lui Leo Grozavu, după Rapid – Poli Iaşi 3-2

„Îmi felicit echipa că s-a bătut pentru fiecare minge. Am ştiu că va fi o luptă crâncenă, cu o echiipă mai experimentată. Nu am ce să reproşez echipei. Am jucat împotriva Rapidului care a zdrobit multe echipe în Giuleşti. sunt foarte mulţumit de cum s-au dăruit jucătorii pe teren. Adversarul a marcat mai multe goluri ca noi. Asta e concluzia. Victoria Rapidului e meritată dar, cu mai multă atenţie, puteam scoate mai mult. Rapid e o echipă puternică, mai ales acasă cu un public care îi împinge de la spate. Au jucători de clasă, foarte buni pentru campionatul nostru”, a spus Leo Grozavu pentru digisport.ro.

Rapid – Poli Iaşi 3-2. Meci nebun în Giuleşti. Alex Ioniţă a reuşit o „dublă” de senzaţie. Rrahmani a ratat un penalty

Rapid – Poli Iaşi 3-2. A fost nebunie totală în Giuleşti. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus la capătul unui meci spectaculos. Petrila şi dubla lui Alex Ioniţă au marcat golurile victoriei.

Rapid a obţinut a patra victorie a sezonului în Giuleşti, la capătul unui meci extrem de spectaculos. Echipa ieşeană a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat de Sergiu Buş, în minutul 6. Rapid a reacţionat admirabil şi, după un minut, Alexandru Ioniţă a avut un gol anulat pentru ofsaid. Acelaşi Ioniţă a trimis în bară, în minutul 18, iar gazdele au egalat în minutul 20 prin Petrila.

Reclamă

În minutul 22 Alexandru Ioniţă a înscris pentru 2-1. Poli Iaşi a egalat în minutul 40, prin lovitura de cap a lui Marchioni. Rapidul a primit un penalty în minutul 45+3, după faultul lui Bordeianu la Petrila, însă portarul ieşenilor, Ailenei, a apărat şutul lui Albion Rrahmani. Rapidul a trecut din nou în avantaj în minutul 60, după golul lui Alexandru Ioniţă, care a reuşit astfel „dubla”. Rapid s-a impus într-un meci frumos, scor 3-2, şi este pe locul 3, cu 22 de puncte, în timp ce Poli Iaşi are 11 puncte şi e pe locul 12.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și