Închide meniul

Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 aprilie 2024, 21:55

Reclamă
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!

Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru / Hepta

Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova. Finanţatorul Universităţii Craiova a spus că nu este normal ca echipa să înscrie doar 3 goluri având în vedere ocaziile avute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Mihai Rotaru a spus că echipa a arătat bine la debutul lui Costel Gâlcă şi l-a lăudat pe Maldonadp, cel care a marcat şi a avut o intervenţie salvatoare în apărare.

Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova

„Debut bun, echipa a arătat bine. S-a văzut că au fost compacți ce spunea și Costel Gâlcă. Chiar îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri. Costel Gâlcă trebuie să-și tragă semnale de alarmă. Nu e normal să plecăm doar cu 3 goluri date la câte ocazii am avut.

Am avut foarte multe ocazii. Mă bucur, pentru că înainte sufeream în zona aceasta. Maldonado foarte bine, Badelj. A dat gol, a creat faza spectaculoasă a lui Vlădoiu, care mi-a plăcut foarte mult.
Per total felicitări și sunt convins că vom arăta din ce în ce mai bine. Pe termen scurt să câștigăm și pe termen mediu să devenim o echipă la care să te uiți cu plăcere.

Exceptând primele două meciuri în care Maldonado a venit nepregătit, nu jucase din septembrie 2023, a fost unul dintre cei mai buni oameni ai noștri. Nu doar astăzi a jucat bine. Mi se pare un transfer reușit. De când am făcut transferul mi-am dat seama că este ceea ce ne trebuie”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Reclamă

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova

A venit prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova. Oltenii au reuşit să o învingă în deplasare pe Sepsi, scor 3-1, în ultima etapă a turului din play-off-ul Ligii 1.

Maldonado a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Markovic. La jumătatea primei reprize a înscris şi Andrei Ivan, care a semnat astfel primul gol după o pauză de 8 luni. Ştefănescu a redus din diferenţă din penalty, dar Houri a înlăturat emoţiile alb-albaştrilor.

Cred că e meritul jucătorilor pentru că au avut atitudine, au înţeles repede ce trebuie să facem. Bineînţeles, pentru început, mi-a plăcut foarte mult. Au avut atitudine, s-au ajutat unul pe altul… asta e important pentru mine, să fie comunicare pe teren. Avem jucători de calitate!

Reclamă 4 / 0/3
Sunt optimist pentru că am câştigat şi tot ce am văzut în teren. Meciurile o să fie diferite şi trebuie să ne adaptăm la joc, să fim mai inteligenţi în joc. O să fie altă istorie cu celelalte echipe, în fiecare meci se schimbă partitura.

Băieţii au făcut-o foarte bine. Cel puţin pe termen timp trebuie să menţinem atitudinea, să fim compacţi şi să participăm cât mai mulţi pe faza defensivă„, a declarat Costel Gâlcă la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și