Închide meniul

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2024, 21:17

Reclamă
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova

Costel Gâlcă, înainte de Sepsi - Universitatea Craiova 1-3 / Universitatea Craiova

A venit prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova. Oltenii au reuşit să o învingă în deplasare pe Sepsi, scor 3-1, în ultima etapă a turului din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maldonado a deschis scorul în minutul 11, din pasa lui Markovic. La jumătatea primei reprize a înscris şi Andrei Ivan, care a semnat astfel primul gol după o pauză de 8 luni. Ştefănescu a redus din diferenţă din penalty, dar Houri a înlăturat emoţiile alb-albaştrilor.

Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova

Cred că e meritul jucătorilor pentru că au avut atitudine, au înţeles repede ce trebuie să facem. Bineînţeles, pentru început, mi-a plăcut foarte mult. Au avut atitudine, s-au ajutat unul pe altul… asta e important pentru mine, să fie comunicare pe teren. Avem jucători de calitate!

Sunt optimist pentru că am câştigat şi tot ce am văzut în teren. Meciurile o să fie diferite şi trebuie să ne adaptăm la joc, să fim mai inteligenţi în joc. O să fie altă istorie cu celelalte echipe, în fiecare meci se schimbă partitura.

Băieţii au făcut-o foarte bine. Cel puţin pe termen timp trebuie să menţinem atitudinea, să fim compacţi şi să participăm cât mai mulţi pe faza defensivă„, a declarat Costel Gâlcă la digisport.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova a urcat pe locul secund şi s-a apropiat astfel la 11 puncte de liderul FCSB.

Clasamentul actualizat din play-off-ul Ligii 1:

1. FCSB – 45 de puncte
2. Universitatea Craiova – 34 de puncte
3. Farul – 32 de puncte
4. CFR Cluj – 31 de puncte
5. Rapid – 29 de puncte
6. Sepsi – 27 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi – Universitatea Craiova 1-3

Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii.

La debutul lui Costel Gâlcă pe banca oltenilor, Craiova a dominat prima repriză de la Sf. Gheorghe. Maldonado a deschis scorul pentru oaspeţi, cu un voleu din careu, în minutul 11. Gazdele au cerut un penalti în minutul 16, pentru henţ la Maldonado, dar arbitrul Marian Barbu nu a acordat nimic, iar Craiova a replicat prin golul lui Andrei Ivan, din minutul 26. În minutul 39, Badelj a fost lovit în mână de balon, în careu, şi, după verificarea VAR, arbitrul Barbu a dat penalti pentru gazde, penalti transformat de Marius Ştefănescu. Acesta a fost şi scorul primei reprize, 2-1 pentru Universitatea Craiova. În repriza a doua oaspeţii au mai redus din turaţie, dar au mai înscris un gol, în minutul 69, prin Lyes Houri, şi au închis meciul deşi Safranko a avut ocazia să reducă din diferenţă în minutul 86.

S-a terminat 3-1 pentru Universitatea, care este pe locul al doilea în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul 6, cu 27 de puncte.

SEPSI OSK: : Niczuly – D. Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ştefan – Oroian (Renţa 82), Alimi, Kallaku (R. Varga 75), A. Dumitrescu (Aganovic 75) – K. Varga (Safranko 64), Debeljuh, M. Ştefănescu. ANTRENOR: Bernd Storck

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Badelj (Zajkov 87), Bancu (Ndong 73) – Al. Creţu, Mekvabishvili – Baiaram, Houri, A. Ivan (Cîmpanu 73) – J. Markovic (Koljic 63; Mateiu 87). ANTRENOR: Costel Gâlcă

Cartonaşe galbene: M. Ştefănescu 38, A. Dumitrescu 54 / Bancu 24, Houri 33, L. Popescu 89

Arbitri: Marian Barbu – Valentin Avram, Stelian Slabu – Andrei Moroiţă

Reclamă

Arbitri VAR: Ionuţ Coza – Iulian Dima

Observator: Dan Victor Berbecaru

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și