Închide meniul

Discuţia pe care Mihai Rotaru a avut-o cu Mirel Rădoi: „Am vorbit ieri! Apele sunt învolburate!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2022, 14:03 / Actualizat: 13 decembrie 2022, 15:15

Discuţia pe care Mihai Rotaru a avut-o cu Mirel Rădoi: „Am vorbit ieri! Apele sunt învolburate!

Mihai Rotaru este patronul Universităţii Craiova

Mihai Rotaru, pe stadion/hepta

Discuţia pe care Mihai Rotaru a avut-o cu Mirel Rădoi. Patronul Universităţii Craiova a spus că nici fostul antrenor al oltenilor nu este bucuros pentru situaţia creată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a spus că s-a despărţit în relaţii bune de Mirel Rădoi, deşi cele două parţi au oferit mai multe declaraţii tăioase.

Discuţia pe care Mihai Rotaru a avut-o cu Mirel Rădoi

Apele nu s-au calmat, apele sunt învolburate. E doar o aparenţă de acalmie. În momentul în care ai un seism serios, nu ai cum să rezolvi toate efectele negative în decurs de 3-4 zile. Dar muncim în sensul acesta. Toată lumea e supărată că s-a ajuns aici. Nu cred că e cineva bucuros. Nici Mirel Rădoi nu e bucuros. 

Am vorbit ieri cu Mirel Rădoi, am rămas în relaţii bune. Nu suntem genul de club care să arunce cu noroi, sau să fie agresat după o despărţire de felul ăsta. Chiar vorbeam cu Mirel că vreau să nu îmi mai stric prietenii din cauza fotbalului. De exemplu, eu pe Victor Piţurcă îl apreciez foarte mult, cred că el ca prieten este foarte valoros. Din păcate, din cauza fotbalui am ajuns în situaţia de ce să fim certaţi. Dar aşa, de ce să îmi pierd prietenii?

Mi-am mai pierdut 2-3 prieteni tot din cauza fotbalului. Nu vreau să se întâmple asta, vreau să le separăm”, a spus Mihai Rotaru la sport.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru regretă plecarea lui Mirel Rădoi: “Este extrem de frustrant! E o nebunie!”

Mihai Rotaru regretă plecarea lui Mirel Rădoi. Patronul Universității Craiova susține că nu ar fi vrut să se despartă de tehnician. Mirel Rădoi a plecat joi de la conducerea Universității Craiova, după doar trei luni petrecute la clubul din Bănie. Deși s-a scris că Rotaru ar fi forțat plecarea lui Rădoi, patronul oltenilor a negat vehement.

Este exclus, nu l-am împins spre demisie. A venit după meciul cu Petrolul și a zis că vrea să închidem colaborarea. Dacă voiam să o închidem, închideam de acum două luni de zile, dar i-am spus ‘Nu, Mirel, dacă sunt probleme le rezolvăm’. E o nebunie să schimbi antrenorul.

Toată lumea spune că patronii sunt nebuni, schimbă antrenorul, își fac plăcerea asta. Nu este adevărat, e o stare de disconfort fantastică atunci când tu schimbi filosofia unei echipe. Până astăzi te-ai întâlnit în fiecare dimineață în sufrageria ta cu o persoană și acum te întâlnești cu alta. Trebuie să discuți, trebuie să îl înțelegi, să te înțeleagă.

Reclamă 4 / 0/3

Este extrem de frustrant să schimbi antrenorul. Am încercat să îi creez toate condițiile, am spus și acum câteva zile, pentru a fi confortabil”, a spus Mihai Rotaru, conform sport.ro. 

Mirel Rădoi, făcut praf de Pavel Badea

Mirel Rădoi a fost făcut praf de Pavel Badea, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Directorul grupării din Bănie nu îşi explică decizia luată de Rădoi, care a şi inflamat spiritele în vestiar.

Dacă va continua de aceeași manieră, nu va reuși pe nicăieri„, este avertismentul pe care i l-a transmis Pavel Badea lui Rădoi.

Mie nu mi-e greu să colaborez cu Sorin Cârțu. Ar trebui să fie un plus pentru orice antrenor că-l are pe Cârțu lângă el. Eu, dacă eram antrenor la Craiova, aș fi încercat să-l atrag pe Cârțu alături de mine, nu să fiu mândru și orgolios.

Am fost un susținător al lui Mirel Rădoi până la un anumit moment, dar trebuie să te comporți ca un antrenor! Nu poți să te comporți cu lipsă de încredere față de grupul pe care îl conduci, grup pe care tu l-ai acceptat în momentul în care ai venit aici. Dacă va continua de aceeași manieră, nu va reuși pe nicăieri. Plus că patronii din Liga 1 nu vor dori un antrenor care să vină să-i dărâme moral pe jucători, declarându-i nepregătiți și lipsiți de valoare. (…) În acest context, nu poți continua fără să existe repercusiuni în activitatea sa.

Sigur, Mirel Rădoi are o parte veridică în ceea ce spune. Este clar că sunt anumite problemele ce țin de club. Dar tu, ca antrenor, trebuie să rezolvi aceste probleme dacă vrei să duci echipa la următorul nivel. Vrei să lași totul dărâmat și să pleci? A venit, a început să dărâme și acum fuge. Asta a făcut!

Patronul și președintele Cârțu declară că nu vor să-l schimbe, iar el își dă demisia. Ce spune asta? Că nu ai încredere în grup, că nu-ți asumi responsabilitatea!„, a declarat Pavel Badea pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Discuţia pe care Mihai Rotaru a avut-o cu Mirel Rădoi
  • Ce au vorbit cei doi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și