Închide meniul

„A început să dărâme și acum fuge!”. Mirel Rădoi, făcut praf de Pavel Badea! Atac la fostul antrenor al Universităţii Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2022, 11:02

„A început să dărâme și acum fuge!. Mirel Rădoi, făcut praf de Pavel Badea! Atac la fostul antrenor al Universităţii Craiova

Un nou pas greşit făcut de Al-Tai în Arabia Saudită, echipa lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, dezamăgit după un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mirel Rădoi a fost făcut praf de Pavel Badea, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Directorul grupării din Bănie nu îşi explică decizia luată de Rădoi, care a şi inflamat spiritele în vestiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi a fost arătat cu degetul încă din momentul în care i-a exclus din lot pe Andrei Ivan, Sergiu Hanca, Ionuţ Vână şi Jovan Markovic. Modul în care fostul selecţioner a decis să plece de la echipă, după eliminarea din Cupa României, l-a înfuriat pe fostul mijlocaş al Craiovei.

Mirel Rădoi a fost făcut praf de Pavel Badea

Dacă va continua de aceeași manieră, nu va reuși pe nicăieri„, este avertismentul pe care i l-a transmis Pavel Badea lui Rădoi.

Mie nu mi-e greu să colaborez cu Sorin Cârțu. Ar trebui să fie un plus pentru orice antrenor că-l are pe Cârțu lângă el. Eu, dacă eram antrenor la Craiova, aș fi încercat să-l atrag pe Cârțu alături de mine, nu să fiu mândru și orgolios.

Am fost un susținător al lui Mirel Rădoi până la un anumit moment, dar trebuie să te comporți ca un antrenor! Nu poți să te comporți cu lipsă de încredere față de grupul pe care îl conduci, grup pe care tu l-ai acceptat în momentul în care ai venit aici. Dacă va continua de aceeași manieră, nu va reuși pe nicăieri. Plus că patronii din Liga 1 nu vor dori un antrenor care să vină să-i dărâme moral pe jucători, declarându-i nepregătiți și lipsiți de valoare. (…) În acest context, nu poți continua fără să existe repercusiuni în activitatea sa.

Reclamă

Sigur, Mirel Rădoi are o parte veridică în ceea ce spune. Este clar că sunt anumite problemele ce țin de club. Dar tu, ca antrenor, trebuie să rezolvi aceste probleme dacă vrei să duci echipa la următorul nivel. Vrei să lași totul dărâmat și să pleci? A venit, a început să dărâme și acum fuge. Asta a făcut!

Patronul și președintele Cârțu declară că nu vor să-l schimbe, iar el își dă demisia. Ce spune asta? Că nu ai încredere în grup, că nu-ți asumi responsabilitatea!„, a declarat Pavel Badea pentru gsp.ro.

Universitatea Craiova este fără victorie în ultimele cinci meciuri oficiale, din toate competiţiile. În Liga 1 a ajuns pe locul 6, la 12 puncte în spatele liderului Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Primul club care îi spune “pas” lui Mirel Rădoi

FC Botoșani e primul club care îi spune “pas” lui Mirel Rădoi, după despărțirea de Universitatea Craiova. Valeriu Iftime, patronul clubului moldovean, a anunțat că, la ora actuală, antrenorul de 41 de ani nu reprezintă o variantă pentru banca sa tehnică.

FC Botoșani traversează o perioadă horror. Formația moldoveană a fost “desființată” de Farul, scor 0-8, în ultima etapă din Liga 1 și s-a “prăbușit” până pe locul 12.

După despărțirea de Mihai Teja, Iftime l-a instalat la cârma Botoșaniului pe Mihai Ciobanu, un nume mai puțin cunoscut la nivelul Ligii 1. Întrebat dacă se gândește să-l aducă pe Mirel Rădoi în Moldova, finanțatorul lui FC Botoșani a avut un răspuns savuros și, în același timp, categoric, cu care a îndepărtat orice dubiu.

(N.r. – Mirel Rădoi, care era visul dumneavoastră, puteți să-l luați) Ce înseamnă că pot să-l iau? Mirel stă în stradă și trebuie să vin eu cu un autobuz să-l iau?

Nu are echipă, acum, dar o să își găsească ușor, că nu e greu să îți găsești echipă în Liga 1. (N.r. – Rădoi reprezintă o variantă pentru FC Botoșani?) Nu! Nu acum”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Mirel Rădoi, criticat de Pavel Badea
  • Reacţie dură a directorului Universităţii Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și