Închide meniul

„Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare”

Alex Masgras Publicat: 10 mai 2024, 15:22

Reclamă
„Doamne fereşte! Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare

Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB - CFR Cluj: "Îmi dau cuvântul de onoare"

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înaintea meciului FCSB – CFR Cluj, de pe Arena Naţională. Revenit la formaţia din Gruia, „Bursucul” face tot posibilul să califice echipa în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După revenirea sa în Gruia, în presa din România au apărut informaţii în legătură cu o posibilă primă de 50.000 de euro pentru Petrescu, dacă va reuşi să ducă echipa în Conference League.

„Doamne fereşte!” Dan Petrescu a spus lucrurilor pe nume înainte de FCSB – CFR Cluj: „Îmi dau cuvântul de onoare”

Înaintea meciului cu FCSB, Dan Petrescu a negat vehement aceste informaţii şi susţine că nu se pune problema de prime, în condiţiile în care a ajuns la echipă în ultimele trei etape din acest sezon:

„E bine că mi-ai pus întrebarea asta. Mi-am dat cuvântul de onoare. Cum puteam să cer o primă eu, care am venit de trei zile aici? Să iau munca altora care au fost aici un an de zile? Doamne ferește! N-am nicio primă pentru acest campionat. Eu am semnat de la 1 iunie, acum doar am venit să ajut.

Indiferent ce se va întâmpla, nici merite, nici nemerite nu pot să-mi iau prea multe. Nu am nicio primă, niciun euro, niciun leu, indiferent pe ce loc voi termina”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB. Partida va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj

Gheorghe Mustaţă a dezvăluit că nu mai puţin de 52.000 de bilete s-au vândut deja pentru duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. Liderul galeriei roş-albaştrilor a transmis că în jur de 2000 de bilete se vor mai pune în vânzare la casele de bilete de la Arena Naţională.

Mustaţă a mai transmis că nu vor exista zone „tampon” între suporterii FCSB-ului şi cei ai celor de la CFR Cluj. Acesta a transmis că fanii clujenilor au primit bilete la inelul trei al arenei.

„52.000 bilete. S-au mai oprit 1000 sau 2000 pentru case. Nu există zone tampon, d-asta se vând multe bilete, cei de la Cluj vor fi la inelul trei, la tribuna trei. 10-15 câţi vor veni, vor sta acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul a fost luat la minus 20 de grade de Rapid. Ne bucurăm, echipa a mers foarte bine, suntem campioni cu trei etape înainte de final. Sperăm să mergem în continuare pe drumul cel bun, să reuşească să facă transferuri bune, să mergem în grupe. Important e să se facă echipă, e esenţial şi pentru anul viitor. Va fi campionat puternic, anul viitor. Ambiţia tuturor patronilor care investesc va fi mare”, a declarat Gheorghe Mustaţă, conform fanatik.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 LIVE TEXTDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai Vezi toate știrile
Citește și