Închide meniul

„Doamne miluieşte!” Decizie radicală luată de Gigi Becali, după ce a trăit un şoc la negocierile cu Sekou Sidibe

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 septembrie 2024, 22:37

Reclamă
„Doamne miluieşte! Decizie radicală luată de Gigi Becali, după ce a trăit un şoc la negocierile cu Sekou Sidibe

Decizie radicală luată de Gigi Becali, după ce a trăit un şoc la negocierile cu Sekou Sidibe

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Decizie radicală luată de Gigi Becali, după ce au picat negocierile cu Sekou Sidibe. Omul de afaceri a fost şocat de ceea ce s-a întâmplat în momentul în care a încercat să îl transfere pe mijlocaşul lui Adrian Mititelu de la FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivorianul a venit la Bucureşti pentru a semna cu FCSB, dar s-a răzgândit la negocieri. A cerut o sumă mai mare decât cea stabilită iniţial. Mai mult decât atât, şi impresarul jucătorului a sperat să se „îmbogăţească” de pe urma latifundiarului din Pipera.

Decizie radicală luată de Gigi Becali, după negocierile cu Sekou Sidibe

Când a văzut ce pretenţii financiare au cei doi, Gigi Becali a pus capăt discuţiilor.

A venit, voia bani la semnătură, voia 12.000, 14.000, 16.000 în loc de 10.000. Doamne miluiește! I-am zis că eu nici n-aveam loc să-l bag. Impresarul al doilea, care e și al lui Dawa, îmi zicea: ‘Nu îmi dai și mie comision?’. Până la urmă, le-am închis telefonul pentru că insistau.

Ei nu voiau (n.r – Mihai Stoica și Pintilii). Eu am vrut să-l ajut pe Mititelu. Decât să stea în Divizia B, mai bine îl luam eu și rămâneam 50-50 cu el. I-am zis că nu-l pun pe listă, dar l-aș fi băgat în iarnă„, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă
Reclamă

Mai mult, patronul campioanei României a decis să îşi încheie definitiv campania de transferuri din această perioadă de mercato. Becali a confirmat hotărârea drastică luată.

Nu mai aduc! Nici nu mai am ce să aduc„, a precizat omul de afaceri.

Marius Ștefănescu, Daniel Popa, Florin Tănase, William Baeten, David Kiki, Mihai Popescu și Daniel Bîrligea sunt achiziţiile făcute în această vară de patronul de la FCSB.

Reclamă

Ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat

Adrian Mititelu a transmis că Sidibe nu duce lipsă de oferte, după transferul picat la FCSB. Patronul de la FCU Craiova a dezvăluit că mijlocașul e foarte aproape să semneze cu o altă echipă din Liga 1.

În cazul în care și acest transfer va pica, Adrian Mititelu a transmis că Sidibe va continua la FCU Craiova.

A picat transferul lui Sidibe la FCSB. Mai sunt unele discuții însă, există posibilitatea să plece împrumut la un alt club din Liga 1. Într-o zi sau două se va decide, până luni. Dacă nu, rămâne la noi.

Salariul lui nu este o problemă. Dar el este un jucător de un anumit nivel și avem deja un fotbalist în partea dreaptă, pe aceeași poziție cu el, Moses Abbey, care are 21 de ani, cu contract pe încă 4-5 ani. E un jucător în care ne punem speranțe pe termen scurt-mediu, poate chiar lung”, a declarat Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 7 sept.

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta”

0:16 7 sept.

Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!”

0:13 7 sept.

EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

0:06 7 sept.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO

23:57

EXCLUSIVVIDEO | „Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina: „Le-am arătat tabela!”

23:51

Reacţia lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Cei doi au fost extraordinari!” Ce a spus despre Mircea Lucescu

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 5 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 6 FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu!
Citește și