Închide meniul

„Doamne, miluieşte!” Gigi Becali, hotărâre radicală la FCSB! Decizia luată după lovitura primită pe piaţa transferurilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 decembrie 2023, 13:59

Reclamă
„Doamne, miluieşte! Gigi Becali, hotărâre radicală la FCSB! Decizia luată după lovitura primită pe piaţa transferurilor

Ofertă oficială primită de Gigi Becali pentru un jucător al FCSB-ului

Gigi Becali, alături de Ionuţ Luţu în maşină / Antena Sport

Gigi Becali a luat o hotărâre radicală la FCSB. Toţi cei trei jucători pe care i-a pus pe „lista neagră” nu mai au ce căuta în cantonamentul din Antalya. Decizia a fost luată după ce a primit o lovitură neaşteptată pe piaţa transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a semnat deja cu Luis Phelipe (22 de ani) și Baba Alhassan (23 de ani). A recunoscut că şi-a mai dorit un jucător din Liga 1, dar oferta de 500.000 de euro a fost refuzată. I s-a cerut de cinci ori mai mulţi bani.

Gigi Becali, hotărâre radicală la FCSB

Andrea Compagno este singurul jucător de care Gigi Becali vrea să scape şi care va fi primit în cantonament. Becali aşteaptă o ofertă de cel puţin o jumătate de milion de euro. Ceilalţi pot pleca gratis.

Djokovic, Rotariu şi Ganea nu vor pleca în cantonament. Compagno este jucătorul nostru, nu sunt încă dezamăgit de el. Să îşi găsească echipe ceilalţi. Nu cer bani pe ei.

Doamne, miluieşte! Eu sunt prieten cu un patron şi voiam un jucător de la el. I-am spus că îi dau 500.000 de euro. Dar el îmi spune că vrea 2,5 milioane de euro. Fiecare om cere cât vrea.

Reclamă

Repet, era prieten, patron de club. Până la urmă, cerea 2,5 milioane pe un jucător pe care l-a dat împrumut. Vă daţi seama? Eu dacă nu mai vreau un jucător îl las liber: ‘Ia-l, ce mă mai interesează?’.

Şi până la urmă nici pe acolo nu joacă. Are altă strategie. Eu când nu vreau un jucător, poate să îl ia oricine, contracandidată, oricine. Deocamdată nu mai am pe cine să iau din campionat.

Ce să vorbim de Rareş Pop? Două milioane de euro? Nu sunt de acord să îl dau împrumut nici pe Miculescu. Nu vorbim de împrumuturi la UTA Arad”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo negociază cu Gigi Becali pentru transferul lui Dorin Rotariu

Dinamo negociază cu Gigi Becali pentru transferul lui Dorin Rotariu. Oficialii grupării din Ștefan cel Mare doresc să îl aducă înapoi pe atacantul care a semnat în această toamnă cu vicecampioana României.

Chiar dacă a ajuns de puțin timp la echipa pregătită de Elias Charalambous, Rotariu a intrat în dizgrațiile patronului. Gigi Becali a spus deja că fostul dinamovist va pleca de la FCSB în această iarnă, iar acum formația „alb-roșie” a pornit negocierile cu rivalii.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii lui Dinamo au pornit negocierile cu Gigi Becali, pentru un eventual transfer al lui Dorin Rotariu.

Rotariu mai are contract cu FCSB până în vara anului viitor, dar acest lucru nu ar trebui să fie o problemă pentru Dinamo. Gigi Becali este deja hotărât să îl lase să plece liber de contract din lotul lui Elias Charalambous, pentru a nu-i mai plăti salariul până în vară.

Totuși, salariul ar fi cea mai mare problemă pentru clubul din Ștefan cel Mare. În momentul de față, Dorin Rotariu câștigă suma de 20.000 de euro, lunar, la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și