Închide meniul

Doi fotbalişti au fost excluşi din lot de FC Botoşani: „Până la finalizarea anchetei, sunt suspendați!”

Bogdan Stănescu Publicat: 27 octombrie 2023, 19:13

Reclamă
Doi fotbalişti au fost excluşi din lot de FC Botoşani: „Până la finalizarea anchetei, sunt suspendați!

Doi fotbalişti au fost excluşi din lot de FC Botoşani

Dan Alexa, pe bancă / Profimedia Images

Doi fotbalişti au fost excluşi din lot de FC Botoşani. Decizia a venit ca urmare a faptului că cei doi sunt implicaţi într-un scandal al pariurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asupra lui Virgile Pinson și planează suspiciuni că ar fi încasat intenţionat un cartonaş galben pentru că cineva ar fi pariat că va primi galben. Totodată, colegul său, Jean-Armel Drole, este suspectat că ar fi ştiut de acest lucru, având în vedere că a discutat la ureche cu Pinson după ce francezul a luat galben.

Doi fotbalişti au fost excluşi din lot de FC Botoşani

Pentru toată lumea, ca imagine, este foarte urât. Sigur, există și prezumția de nevinovăție și pentru ei și mi-aș dori să demonstreze că nu e nimic adevărat. Au fost nişte coincidențe, însă noi, ca și club, suntem obligați să anunțăm comisiile abilitate pentru așa ceva.

Și poliția s-a autosesizat, pentru că acesta este un subiect foarte sensibil în sport. Repet, există prezumția de nevinovăție, dar astfel de discuții nu trebuie să fie într-un vestiar, într-un club sănătos, unde se vrea performanță.

Pariurile sportive sunt un cancer, care distrug absolut tot! Până se finalizează ancheta, jucătorii vor fi suspendați. M-aș bucura pentru ei să nu fie adevărat. În acest moment, Pinson și Drole sunt cei doi jucători suspendați”, a declarat Dan Alexa, potrivit topbt.ro.

Reclamă

E o situație despre care s-a discutat în presă si e foarte greu acum pentru ei (n.r. – pentru jucători) să vină în vestiar și să se schimbe. Îmi pare rău pentru ceea ce trăiesc ei acum, dar noi, ca și club, suntem obligați să tragem un semnal de alarmă”, a precizat antrenorul lui FC Botoşani.

Iftime anunţa că cei doi sunt cercetaţi disciplinari

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, anunţa anterior că cei doi fotbalişti sunt cercetaţi disciplinar.

Vă pot spune că există o cercetare disciplinară privind cartonașul galben încasat de Pinson. Din moment ce chiar el ne-a spus că a luat în mod premeditat acel avertisment, atunci e normal să ne sesizăm. De ce să vrei să iei un cartonaș? Am fost avertizați că cineva a dorit să parieze 10.000 de lei la o casă de pariuri din Botoșani și că s-a acceptat o sumă mult mai mică. Eu i-am cerut președintelui nostru să sesizeze Comisia de integritate a FRF”, declara Iftime, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Alexa vrea să îşi dea demisia de la FC Botoşani: „Parcă dau în gol. Pe antrenor îl ţin rezultatele, restul e vrăjeală!”

Dan Alexa vrea să îşi dea demisia de la FC Botoşani, după înfrângerea suferită cu Sepsi în etapa a 13-a a Ligii 1. Moldovenii au suferit un eşec fără drept de apel, scor 2-5.

„Chirurgul” a anunţat că va purta o discuţie cu patronul Valeriu Iftime şi că îşi doreşte să plece de la echipă. FC Botoşani a rămas pe ultimul loc şi nu are nicio victorie. Dacă ar fi câştigat la Sfântu Gheorghe, jucătorii lui Alexa puteau să o depăşească pe Dinamo în clasament.

Eșecul ăsta e al meu. N-are rost să mai spun că luăm goluri ușor și că nu marcăm, e vina mea. Mă gândesc să nu mai continui pentru că parcă dau un gol. Simt că ceva nu merge şi s-ar putea să nu controlez. O să am o discuţie cu patronul. Eu niciodată nu o să ţin de post. Din păcate am avut meciuri bune, nu am putut să câştigăm.

Când pierdem, principalul vinovat e antrenorul. Îmi asum acest eşec. O să am o discuţie cu domnul Iftime, îl apreciez foarte mult. În situaţia asta nu se mai poate continua, e foarte greu să fii blazat. Să ai o repriză bună şi o repriză execrabilă.

Asta este, rezultatul contează, pe antrenor îl ţin rezultatele. Restul e vrăjeală, credeţi-mă”, a declarat Dan Alexa la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și