Închide meniul

Dorin Goian, variantă pentru Gigi Becali, la FCSB! Ce spunea anul trecut fostul fundaş al roş-albaştrilor

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2023, 13:24

Dorin Goian, variantă pentru Gigi Becali, la FCSB! Ce spunea anul trecut fostul fundaş al roş-albaştrilor

Dorin Goian, variantă pentru Gigi Becali, la FCSB

Dorin Goian, în timpul unui interviu / Hepta

  • Dorin Goian, variantă pentru Gigi Becali la FCSB
  • Goian i-ar putea lua locul lui Leo Strizu

Dorin Goian poate fi o variantă pentru Gigi Becali de antrenor cu licenţă PRO la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor are o lună la dispoziţie de la plecarea lui Leo Strizu, pentru a găsi un înlocuitor, pentru a-l ajuta pe Mihai Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decembrie 2022, Dorin Goian spunea în exclusivitate pentru Antena Sport că o ofertă de la FCSB nu ar trebui refuzată, indiferent de „condiţiile” impuse de Gigi Becali.

Dorin Goian, variantă pentru Gigi Becali, la FCSB

„Cred că noi, ca antrenori, nu trebuie să refuzăm ofertele de la anumite echipe, mai ales dacă vin de la un nivel superior. Eu sunt sigur că, din fiecare experienţă, fie mai scurtă sau mai lungă, fie mai bună sau mai puţin bună, ai numai de învăţat şi eu cred că o persoană echilibrată şi realistă se izbeşte periodic cu fel şi fel de probleme.

Reclamă

Uite, aşa, uşor uşor înveţi să le gestionezi şi atunci, tot ce nu a fost ok la un club, remediezi la alt club. Sunt experienţe din care sunt sigur că şi antrenorii de la FCSB care au fost, au avut ce învăţa şi că pe viitor o să le fie de folos„, a spus Dorin Goian în exclusivitate pentru Antena Sport.

Lucian Goian a vorbit despre posibila venire a fratelui său pe banca FCSB

Lucian Goian a vorbit despre posibila venire a fratelui său pe banca FCSB-ului! În ultima perioadă, s-a zvonit faptul că Dorin Goian ar putea reveni la FCSB, pe postul de antrenor principal, deoarece, în momentul de față, formația bucureșteană nu are un antrenor deținător de licență PRO.

Reclamă

„Nu ştiu nimic. Şi chiar dacă aş şti, nu aş putea să spun că poate aş spune ceva ce nu e adevărat. El ştie mai bine dacă a fost un articol de presă nefondat sau dacă a fost interes.

Până nu va fi pus în faţa faptului… L-aş vedea lucrând cu Becali. Ştim care este situaţia acolo, dar pentru el ar fi un pas înainte. De mult timp îmi doresc să facă un pas înainte, măcar la Liga 2, dar el a ales să rămână la Suceava.

Pentru că este legat cu inima acolo. Are o datorie morală faţă de oraş. Una este Dorin Goian şi alta este Leo Strizu. Cu tot respectul. Dorin Goian a jucat la Steaua, a făcut istorie. Dar asta nu îi dă garanţia…

Reclamă 4 / 0/3

Nu e vorba de asta, toată lumea ştie. Pentru el ar fi un pas înainte. Trebuie să fii construit ca şi caracter. Nu ştiu, dar eu am mare încredere în el.

Este foarte pasionat. De câte ori vorbesc cu el, pregăteşte meciuri, analizează. Nu ştiu câţi antrenori la Liga 3 tratează această meserie ca şi cum ar fi principal la FCSB. Este foarte bine pregătit. Eu ştiu cât a învăţat pentreu licenţa PRO. Nu este uşor să o iei. Plus că uşor, uşor, toţi au pornit de jos”, a declarat Lucian Goian, pentru primasport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”