Închide meniul

Dorin Mateuţ, detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Rednic: „Am luat legătura cu el”

Alex Masgras Publicat: 30 august 2023, 16:41

Reclamă
Dorin Mateuţ, detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Rednic: „Am luat legătura cu el

Dorin Mateuţ, detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Rednic

Mircea Rednic / Profimedia

Dorin Mateuţ, detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA Arad a suferit o intervenţie chirurgicală, după ce a avut probleme la partida cu FSB, câştigată de echipa sa cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic a resimţit dureri în piept încă din timpul meciului, după care a fost supus mai multor investigaţii. După ce a efectuat un control, medicii au constatat că acesta a suferit un infarct, iar antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost operat şi i-a fost aplicat un stent la inimă.

Dorin Mateuţ, detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Rednic: „Am luat legătura cu el”

Dorin Mateuţ, fostul jucător al celor de la Dinamo, a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Rednic. Acesta a declarat că a luat legătura cu antenorul celor de la UTA şi că acesta i-a transmis că totul este bine în acest moment, după operaţie.

„Avem un grup al nostru, al vechilor dinamoviști și acolo a fost pusă știrea de Lică Movilă. Imediat am luat legătura cu Mircea și mi-a răspuns că «totul e ok acum».

Apoi a transmis pe grupul nostru. I-am transmis și noi multă sănătate, să se facă bine că e nevoie de el”, a declarat Dorin Mateuţ, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA, a declarat că Mircea Rednic va avea nevoie de câteva zile de pauză şi nu se ştie în acest moment când va reveni pe banca echipei:

„Este bine, se recuperează. Va avea nevoie de câteva zile de pauză, încă nu știm exact când îl vom avea din nou la antrenamente. A simțit dureri în piept din timpul meciului cu FCSB, apoi și zilele următoare. A mers la clinica parteneră a clubului și s-a luat această decizie, de a fi operat. Îi urăm tot binele și îl așteptăm înapoi cât mai repede”, a declarat Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA, conform playsport.ro.

UTA, mesaj pentru Mircea Rednic

Şi cei de la UTA au transmis un mesaj, cu privire la situaţia lui Mircea Rednic. Oficialii arădeni au dezvăluit că tehnicianul va reveni alături de echipă în aproximativ o săptămână, în funcţie de cum se va simţi. „Puriul” va rata astfel şi duelul din Liga 1, cu Sepsi, din următoarea etapă de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

„Multă sănătate, Mircea Rednic!

În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment.

Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, au transmis cei de la UTA, pe contul oficial de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și