Închide meniul

Dorin Rotariu ar putea reveni la Dinamo! Lovitură pregătită de „câini” pe piaţa transferurilor

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2023, 17:06

Reclamă
Dorin Rotariu ar putea reveni la Dinamo! Lovitură pregătită de „câini pe piaţa transferurilor

Dorin Rotariu ar putea reveni la Dinamo

Dorin Rotariu, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Dorin Rotariu ar putea reveni la Dinamo în această vară. „Câinii” pregătesc o lovitură pe piaţa transferurilor, şi sunt pe cale să-l readucă pe mijlocaş în Ştefan cel Mare, după ce acesta a plecat de la echipă în iarna lui 2017, atunci când era transferat de Brugge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu este liber de contract în această vară, după ce şi-a încheiat contractul cu Ludogorets. În a doua jumătate a sezonului trecut, mijlocaşul de 28 de ani a fost împrumutat de bulgari la Atromitos, în prima ligă din Grecia.

Dorin Rotariu ar putea reveni la Dinamo

Andrei Nicolescu, noul administrator special al lui Dinamo şi unul dintre acţionarii clubului, a fost întrebat despre posibila revenire a lui Dorin Rotariu în trupa din Ştefan cel Mare.

Nicolescu a mărturisit că Dorin Rotariu este un jucător cu un CV interesant şi şi-a demonstrat calităţile în perioada în care a jucat la Dinamo.

Administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare a mai declarat că în cazul în care Rotariu este un jucător pe placul lui Ovidiu Burcă, oficialii formaţiei vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-l transfera în această vară.

Reclamă

„Dacă apare ceva absolut interesant, pe care atât Ovidiu, cât și Gabi consideră interesant, noi vom face tot ce ține de noi să avem încă un transfer.

(N.r. Despre transferul lui Dorin Rotariu) Sună interesant, are un CV impresionant, e un jucător care a demonstrat și aici, și afară că poate face performanță. Dar nu știu absolut nimic și nu pot să comentez”, a declarat Andrei Nicolescu, pentru playsport.ro.

Dorin Rotariu a fost transferat de Dinamo în 2012, de la Poli Timişoara. În iarna lui 2017, mijlocaşul se despărţea de „câini”, fiind cumpărat de Brugge în schimbul sumei de 2,2 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Doar o jumătate de sezon a evoluat Rotariu la Brugge, fiind împrumutat ulterior la Mouscron. În vara lui 2018, mijlocaşul a fost din nou împrumutat, de data aceasta la AZ Alkmaar.

În iarna lui 2019, Rotariu era cumpărat definitiv de către Astana, echipă la care a evoluat până în 2022, atunci când era transferat de Ludogorets.

La Dinamo, Rotariu a bifat 142 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să marcheze 30 de goluri şi să ofere 21 de asisst-uri.

Dinamo a renunţat la şase jucători! Anunţul oficial al clubului

Dinamo a renunţat la şase jucători de perspectivă. Aceştia nu intrau în vederile lui Ovidiu Burcă şi au fost lăsaţi să plece, sub formă de împrumut, de la gruparea din Ştefan cel Mare.

Portarii Denis Oncescu şi Alexandru Stoian au fost trimişi să joace în ligile inferiore. Aceeaşi soartă au avut-o şi Cristian Ionescu, Vlăduţ Stanciu, Andrei Florescu şi Yanis Cune.

„DINAMO a finalizat, până în prezent, acorduri de împrumut pentru următorii jucători, până la finalul sezonului competițional 2023/2024:

  • Denis Oncescu (portar, 19 ani) – Concordia Chiajna (L2)
  • Cristian Ionescu (mijlocaș, 19 ani) – CS Blejoi (L3)
  • Alexandru Stoian (portar, 18 ani) – Unirea Alba Iulia (L3)
  • Vlăduț Stanciu (atacant, 18 ani) – Unirea Alba Iulia (L3)
  • Andrei Florescu (mijlocaș, 21 ani) – Progresul Spartac (L2)
  • Yanis Cune (fundaș, 18 ani) – CS Dinamo (L3)

Mult succes, „Câinilor”!„, a fost anunţul oficial al clubului.

Reclamă
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 LIVE VIDEOFinlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Cehia 4-3 şi Letonia – SUA 3-6 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” 20:21 Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec: „Am vorbit cu el” 20:14 Neil Lennon, tot mai aproape să îl piardă pe Albion Rrahmani. O forţă a Europei negociază transferul golgheterului de la Rapid! 20:07 Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege” 19:20 Carlo Ancelotti are trei variante de transfer pentru a-l înlocui pe Toni Kroos la Real Madrid! Şi-a pregătit deja şi „planul B” Vezi toate știrile
Citește și