Închide meniul

Dinamo a renunţat la şase jucători! Anunţul oficial al clubului: „Mult succes, ‘câinilor'”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2023, 14:40

Reclamă
Dinamo a renunţat la şase jucători! Anunţul oficial al clubului: „Mult succes, câinilor'

Dinamo a renunţat la şase jucători

Ovidiu Burcă, la finalul unui meci / Hepta

Dinamo a renunţat la şase jucători de perspectivă. Aceştia nu intrau în vederile lui Ovidiu Burcă şi au fost lăsaţi să plece, sub formă de împrumut, de la gruparea din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarii Denis Oncescu şi Alexandru Stoian au fost trimişi să joace în ligile inferiore. Aceeaşi soartă au avut-o şi Cristian Ionescu, Vlăduţ Stanciu, Andrei Florescu şi Yanis Cune.

Dinamo a renunţat la şase jucători

DINAMO a finalizat, până în prezent, acorduri de împrumut pentru următorii jucători, până la finalul sezonului competițional 2023/2024:

Mult succes, „Câinilor”!„, a fost anunţul oficial al clubului.

Reclamă

Dinamo a avut un start dezamăgitor de campionat, dar a reuşit să îşi revină şi a „legat” două victorii. Alb-roşiii au învins-o pe FC Botoşani graţie autogolului lui Ducan, din minutul 90+5. S-au impus cu emoţii şi împotriva Voluntariului. A câştigat cu scorul de 3-2, dar ilfovenii au ratat un penalty în minutul 90+7.

Dinamo a aflat sancţiunea pentru paharul aruncat de un fan în Mircea Orbuleţ

În minutul 80 al partidei cu FC Botoşani, Adrian Cojocaru a întrerupt jocul, după o ciocnire între Cristi Costin şi Alin Şeroni. Tot atunci, un fan de la tribuna a doua a stadionului Arcul de Triumf a aruncat cu un pahar de suc şi l-a lovit pe asistentul Mircea Orbuleţ.

Arbitrul de centru s-a dus imediat la asistent, pentru a se asigura că este bine. După o discuţie scurtă, Orbuleţ a spus că este în regulă, iar Adrian Cojocaru a reluat partida.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamoviştii se temeau de o sancţiune dură din partea Comisiei de Disciplină a FRF, dar clubul a scăpat doar cu amendă de 5000 de lei, aşa cum a anunţat LPF:

Incidente – În temeiul art. 82.1 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d, cu aplicarea art. 12, 14 Bis și 15 din RD, se sancționează clubul SC Dinamo 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, potrivit lpf.ro.

Când se joacă FCSB – Universitatea Craiova şi Rapid – Dinamo

LPF a anunţat programul etapei a 8-a! În primele patru zile din luna septembrie vor avea loc meciurile etapei a 8-a din Liga 1.

La începutul toamnei sunt programate două derby-uri. Primul va avea loc vineri seară, pe stadionul Giuleşti, atunci când Rapid va primi vizita lui Dinamo. O seară mai târziu, pe stadionul Steaua, FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, potrivit lpf.ro.

Prima zi din luna septembrie va aduce derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi Dinamo. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit de pe 13 martie 2022, atunci când Rapid s-a impus cu 3-1 într-un meci care s-a disputat la Mioveni. Mai mult, aceasta va fi prima confruntare dintre cele două echipe pe noua arenă din Giuleşti.

Programul etapei cu numărul 8 din Liga 1

Vineri, 1 septembrie

Reclamă

Ora 18.30 Petrolul Ploiești – Oțelul Galați
Ora 21.30 FC Rapid 1923 – Dinamo București

Sâmbătă, 2 septembrie

Ora 19.00 FC Voluntari – CFR 1907 Cluj
Ora 21.45 FCSB – Universitatea Craiova

Duminică, 3 septembrie
Ora 13.30 Universitatea Cluj – Politehnica Iași
Ora 21.30 FC U Craiova 1948 – Farul Constanța

Luni, 4 septembrie

Ora 18.30 FC Botoșani – FC Hermnanstast
Ora 21.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – UTA Arad

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și