Închide meniul

Dorin Rotariu, asaltat cu oferte după ce Gigi Becali l-a pus pe „lista neagră” la FCSB! Unde ar putea ajunge

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2023, 11:29

Reclamă
Dorin Rotariu, asaltat cu oferte după ce Gigi Becali l-a pus pe „lista neagră la FCSB! Unde ar putea ajunge

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă

Dorin Rotariu, în timpul unui meci la FCSB / Hepta

Dorin Rotariu a fost asaltat cu oferte după ce Gigi Becali l-a pus pe „lista neagră” la FCSB. Extrema dreapta în vârstă de 28 de ani are zilele numărate la liderul Ligii 1 şi poate continua să joace în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a convins de Rotariu după numai 7 meciuri jucate în tricoul roş-albastru. L-a anunţat să îşi caute echipă, iar fostul internaţional român a primit deja două propuneri.

Dorin Rotariu, asaltat cu oferte după ce Gigi Becali l-a pus pe „lista neagră” la FCSB

Potrivit digisport.ro, Dorin Rotariu este dorit de două echipe din Liga 1: Hermannstadt şi Sepsi Sf. Gheorghe. Dacă va ajunge la Sibiu, Gigi Becali este dispus să îi achite în continuare jumătate din salariu lui Rotariu.

Latifundiarul din Pipera încearcă să îl trimită „la pachet” la Hermannstadt şi pe Eduard Radaslavescu. Totuşi, s-a lovit de refuzul jucătorului în vârstă de 19 ani. Tânărul mijlocaş a jucat în 8 meciuri stagionale, dar a fost o singură dată titular.

Jucătorii nu poți să-i dai afară, poți să te înțelegi cu ei. Cu Hermannstadt am zis, îl vor pe Rotariu și am zis să-l ia și pe Ganea. Pe Crețu s-ar putea să-l țin, să-i prelungesc.

Reclamă

Pe Radaslavescu îl vor. Când ești idiot în viață, trebuie să plătești. Să mă ierte Dumnezeu, dar idiot sunt. Cum să-i dai lui Rotariu 20.000?„, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a purtat mai multe negocieri cu şefii lui Hermannstadt, echipă de la care l-a transferat pe Baba Alhassan cu 600.000 de euro. Sibienii vor păstra şi 20% dintr-un viitor transfer. Alhassan va fi titular la mijlocul terenului, alături de Darius Olaru şi Adrian Şut.

Dinamo îl vrea pe Damjan Djokovic

Dinamo vrea să transfere o vedetă de la FCSB în perioada de mercato din iarnă. Oficialii grupării din Ștefan cel Mare vor să se salveze de la retrogradare, iar pentru a realiza acest lucru au pus ochii pe unul dintre jucătorii din lotul lui Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba despre Damjan Djokovic, care a căzut în dizgrațiile lui Gigi Becali și nu mai este unul dintre titularii echipei „roș-albastre”. Acum, oficialii clubului de pe penultimul loc al Ligii 1 speră să îl aducă sub comanda lui Zeljko Kopic pe mijlocașul din Croația.

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, oficialii celor de la Dinamo doresc să îl transfere pe Damjan Djokovic în pauza de transferuri din această iarnă, pentru a putea să se salveze de la o nouă retrogradare în Liga a 2-a. Totuși, chiar dacă mijlcoașul nu mai este titular la FCSB, acesta este o soluție pentru banca de rezerve, iar Gigi Becali ar lua în calcul o plecare a acestuia abia în vară.

O altă problemă pentru Dinamo ar fi o eventuală sumă de transfer pe care o va cere Gigi Becali. În momentul de față, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, ajuns în această vară în lotul vicecampioanei, este cotat la 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și