Închide meniul

Dorin Rotariu este dorit de o echipă din Liga 1! Unde ar putea ajunge dacă pleacă de la FCSB

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 decembrie 2023, 11:39

Dorin Rotariu este dorit de o echipă din Liga 1! Unde ar putea ajunge dacă pleacă de la FCSB

Dorin Rotariu este dorit de o echipă din Liga 1

Dorin Rotariu / Hepta

Dorin Rotariu este dorit de o echipă din Liga 1! Fotbalistul celor de la FCSB este ca și plecat din lotul lui Elias Charalambous, având în vedere faptul că Gigi Becali dorește să îl dea afară în pauza de iarnă. Totuși, se pare că un club din România speră că îl poate transfera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre cei de la Sepsi Sf. Gheorghe, care au parte de un sezon nu tocmai bun, având în vedere că echipa se chinuie să obțină un loc de play-off. Acest lucru este total surprinzător, având în vedere că echipa din Covasna a defilat, în sezonul trecut, în Cupa României și a participat în preliminariile UEFA Conference League.

Dorin Rotariu este dorit de o echipă din Liga 1! Anunțul oficialilor de la Sepsi

Attila Hadnagy, directorul general al echipei din Covasna, a dezvăluit faptul că Dorin Rotariu ar putea fi o soluție pentru lotul pregătit de Bernd Storck. Totuși, acesta a menționat că principala problemă este salariul atacantului, care încasează, în momentul de față, 20.000 de euro pe lună la FCSB.

„Cred că e un jucător bun, care, dacă are continuitate, ne poate ajuta. Dar vom vedea, e devreme să vorbim pentru că el are un salariu mare acolo”, a spus Attila Hadnagy, pentru iamsport.ro.

Dorin Rotariu a ajuns la FCSB din postura de jucător liber de contract, în această toamnă, după ce s-a despărțit de bulgarii de la Ludogorets. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Iosif Rotariu, răspuns vehement după anunţul că Dorin Rotariu va fi dat afară de la FCSB

Iosif Rotariu a avut un răspuns vehement după anunţul că Dorin Rotariu va fi dat afară de la FCSB. Fostul internaţional a sărit în apărarea nepotului său, care a fost criticat dur de Gigi Becali.

„Vă spun sincer că nici nu îmi mai arde să vorbesc despre acest subiect după toate lucrurile spuse despre Dorin. Vă spun foarte sincer că nu mai vreau să comentez. Am alte probleme pe cap mult mai grave și mult mai importante cu copilul meu. Mă știu de foarte mulți ani cu Gigi Becali și nu vreau să mai vorbesc despre nepotul meu. Să facă Gigi Becali în iarna asta tot ceea ce vrea el, dar să știți că eu nu l-am păcălit cu nimic. Cu ce l-am păcălit?

Iar dacă unii spun că l-am păcălit pe Gigi Becali cu transferul nepotului meu, atunci e clar că nu se pricep la fotbal. Și domnii analiști să comenteze tot ceea ce doresc ei despre Dorin. Eu știu foarte bine ce tip de fotbalist este el și ce calități are, iar Gigi Becali îi știa situația încă de la început.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează nici ceea ce a spus Mircea Rednic despre Dorin, că ar fi vorbit el primul despre un transfer al nepotului meu la UTA. În primul rând, eu nu știu nimic despre ceea a spus Mircea în legătură cu treaba asta. E treaba lui Mircea Rednic, iar el e liber să declare orice”, a declarat Iosif Rotariu la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și