Închide meniul

„Cu ce l-am păcălit pe Gigi Becali?” Iosif Rotariu, răspuns vehement după anunţul că Dorin Rotariu va fi dat afară de la FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2023, 13:00

Reclamă
„Cu ce l-am păcălit pe Gigi Becali? Iosif Rotariu, răspuns vehement după anunţul că Dorin Rotariu va fi dat afară de la FCSB

Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, lăsat în afara lotului la FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci / Hepta

Iosif Rotariu a avut un răspuns vehement după anunţul că Dorin Rotariu va fi dat afară de la FCSB. Fostul internaţional a sărit în apărarea nepotului său, care a fost criticat dur de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul liderului din Liga 1 l-a pus pe „lista neagră” pe Dorin Rotariu şi l-a anunţat că nu mai are ce căuta la FCSB. Mai mult, a dezvăluit că regretă că nu a ascultat de sfaturile lui Mihai Stoica.

Iosif Rotariu, răspuns vehement după anunţul că Dorin Rotariu va fi dat afară de la FCSB

Iosif Rotariu are încredere deplină în nepotul său şi asigură că acesta le va răspunde pe teren criticilor.

Vă spun sincer că nici nu îmi mai arde să vorbesc despre acest subiect după toate lucrurile spuse despre Dorin. Vă spun foarte sincer că nu mai vreau să comentez. Am alte probleme pe cap mult mai grave și mult mai importante cu copilul meu. Mă știu de foarte mulți ani cu Gigi Becali și nu vreau să mai vorbesc despre nepotul meu. Să facă Gigi Becali în iarna asta tot ceea ce vrea el, dar să știți că eu nu l-am păcălit cu nimic. Cu ce l-am păcălit?

Iar dacă unii spun că l-am păcălit pe Gigi Becali cu transferul nepotului meu, atunci e clar că nu se pricep la fotbal. Și domnii analiști să comenteze tot ceea ce doresc ei despre Dorin. Eu știu foarte bine ce tip de fotbalist este el și ce calități are, iar Gigi Becali îi știa situația încă de la început.

Reclamă

Nu mă interesează nici ceea ce a spus Mircea Rednic despre Dorin, că ar fi vorbit el primul despre un transfer al nepotului meu la UTA. În primul rând, eu nu știu nimic despre ceea a spus Mircea în legătură cu treaba asta. E treaba lui Mircea Rednic, iar el e liber să declare orice”, a declarat Iosif Rotariu la prosport.ro.

Gigi Becali anunţase, cu o zi în urmă, că Rotariu este printre cei patru jucători care au zilele numărate la FCSB.

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Dorin Rotariu

Vom lua măsuri în iarnă. Vor pleca trei jucători. Îi știu. Sunt doi pe care i-am luat acum. Sunt un idiot că nu-mi dau seama că dacă ăia nu-i vor acolo nu am eu ce să fac cu ei. Rotariu, Ganea, Compagno. Poate Crețu…. Băi, Rotariule. Ești pe teren, ești atacant… Du-te, bă. Te duci cu mingea, o iei în dinți și fugi cu ea. L-am tot încercat pe Rotariu.

Reclamă 4 / 0/3

Prețul lui Compagno l-am lăsat la un milion. Atât cer. Ce să faci? Ei au dat 500.000, eu am cerut un milion. Poate se ajunge la 700.000 de euro. Sunt oferte din Italia, din Arabia. Asta e. Am crezut că am dat lovitura cu el. Părerea mea e că după ce a avut 4-5.000 de euro salariu la Craiova. A venit la 20.000 de euro și după un an s-a săturat. Când a dat de bani…

MM, săracul, are dreptate. Numai că eu am fost încăpățânat. S-a întâmplat o dată când puteam să-l iau pe Deac cu 5.000 salariu și nu l-am luat. De atunci, pentru că m-am luat după MM, și Deac a ajuns ce a ajuns, nu am ascultat de MM. Dar de acum voi asculta, pentru că tot timpul îmi zicea. Eu de ani de zile îi spărgeam totul în cap, dar de acum gata! L-am pedepsit pentru că a greșit cu Deac, dar de acum ascult. Am greșit rău cu Rotariu„, a declarat Gigi Becali.

Becali anunţase că îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani, pentru a scăpa de el.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și