Închide meniul

Dorin Rotariu, prima reacţie după ce a debutat la FCSB! Ce mesaje a primit de la fanii lui Dinamo

Alex Ioniță Publicat: 22 octombrie 2023, 23:23

Reclamă
Dorin Rotariu, prima reacţie după ce a debutat la FCSB! Ce mesaje a primit de la fanii lui Dinamo

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă

Dorin Rotariu, în timpul unui meci la FCSB / Hepta

Dorin Rotariu, prima reacţie după ce a debutat la FCSB. Noul atacant al vicecampioanei a vorbit despre remiza înregistrată în partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida de pe Arena Națională s-a încheiat, în mod surprinzător, la egalitate, scor 0-0. Astfel, ilfovenii au reușit să o încurce pe liderul FCSB. De acest lucru ar putea profita cei de la CFR Cluj, care se pot apropia la 1 punct de primul loc.

Dorin Rotariu, prima reacţie după ce a debutat la FCSB. Ce a spus despre fanii lui Dinamo

„În primul rând trebuia să câştigăm. Am avut ocazii mari, nu a vrut să intre. Sunt meciuri în care nu poţi să dai gol. A fost bine, am vrut să fac mai multe să ajut echipa să câştige. Eu m-am pregătit, mi-am făcut antrenamentele sută la sută. De asta am venit, vreau să joc şi să îmi fac datoria. Am fost şi eu surprins să joc după o săptămână şi jumătate de antrenamente. Indiferent cât joc, eu o să îmi fac datoria cum pot. Nu ştiu cum să răspund. 

Nu ştiu dacă este examen pentru că eu am experienţă şi fiecare meci este un examen. Nu am vrut să aştept prea mult, pentru că am fost prea mult liber de contract. Nu am vrut să exagerez şi să pierd mai multe. Am vrut să vin la un club cu tradiţie şi să lupt la titlu. Nu de bine (n.r. – mesaje de la dinamovişti). Mă bucur că fanii de la FCSB m-au primit bine. Depinde şi de evoluţiile mele, sper că pot să revin cât mai repede la naţională”, a spus Dorin Rotariu , potrivit digisport.ro.

După această partidă, pentru FCSB urmează partida cu Petrolul Ploiești, din deplasare. Meciul se va juca pe data de 28 octombrie, de la ora 20:30. Partida de pe stadionul Ilie Oană va fi în format live text pe AS.ro!

Reclamă

Dorin Rotariu nu a scăpat de furia patronului! A fost schimbat la pauză, la debutul pentru FCSB

La nici două săptămâni după ce a semnat cu FCSB, Rotariu a fost titularizat în meciul FCSB – FC Voluntari, din etapa a 13-a a Ligii 1. I-a lăsat pe bancă pe Alexandru Băluţă şi Octavian Popescu.

Rotariu nu a reuşit să îl impresioneze pe patron şi a rezistat o singură repriză. Jucătorul în vârstă de 28 de ani nu s-a mai întors de la vestiare. În locul lui a fost trimis pe teren Băluţă. Şi tânărul Lixandru a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu.

„Dacă el (n.r. Rotariu) nu joacă bine, după 45 de minute va juca altul. Nu e prea devreme. Eu am foarte mare încredere. De când l-am luat pe Rotariu tot aceleași persoane au spus că nu a jucat de multă vreme, că nu știu ce, că nu știu cum”, declarase Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul Ligii 1 a avut şi alte probleme. Florinel Coman a fost schimbat în minutul 40, după ce ar fi acuzat probleme medicale. Elias Charalambous a apelat la Octavian Popescu.

„Cu siguranţă este o problemă medicală. Nici nu mă gândesc la altceva”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru sursa citată anterior.

„După cum a ieşit de pe teren, nu pare nimic grav”, a spus şi Pancu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și