Închide meniul

Dorin Rotariu, reacție clară după ce s-a zvonit că este dorit la FCSB: „Trebuie să discut cu clubul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2023, 8:43

Dorin Rotariu, reacție clară după ce s-a zvonit că este dorit la FCSB: Trebuie să discut cu clubul!”

Semnal de alarmă pentru Dorin Rotariu, după transferul la FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci/ Profimedia

Dorin Rotariu a avut o reacție clară, după ce s-a zvonit că este dorit la FCSB. Jucătorul a dezvăluit că a revenit recent la Ludogorets, echipă de care aparține, și deocamdată nu și-a decis viitorul, lucru pe care îl va face după discuțiile cu oficialii bulgari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a schimbat din nou echipa în această vară. După ce împrumutul la Atromitos i-a expirat, atacantul a revenit la Ludogorets.

Dorin Rotariu, reacție clară după ce s-a zvonit că este dorit la FCSB

Dorin Rotariu a clarificat zvonurile conform cărora s-ar fi aflat în negocieri cu FCSB. Acesta susține că nu știe nimic în legătură cu un posibil interes al roș-albaștrilor, declarând faptul că totul depinde de decizia pe care o vor lua oficialii de la Ludogorets, în privința viitorului lui.

Sunt la Ludogoreț, o să mă antrenez cu ei. Depinde ce hotărăște clubul. Am venit de câteva zile aici. Deocamdată nu știu nimic de așa ceva, de FCSB. Deocamdată trebuie să discut cu Ludogorets”, a declarat Dorin Rotariu, pentru iamsport.ro.

Dorin Rotariu nu este pentru prima dată ăn vizorul celor de la FCSB. Fostul jucător al lui Dinamo a fost dorit și înaintea sezonului trecut, însă Mihai Stoica a anunțat că acesta nu i-a răspuns la mesaj.

Reclamă

De-a lungul carierei, Dorin Rotariu a evoluat pentru Poli Timișoara, Dinamo, Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, Astana, Ludogorets și Atromitos.

La Atromitos, în sezonul trecut, Dorin Rotariu a bifat 30 de meciuri, reușind să marcheze patru goluri.

Dorin Rotariu, OUT de la Atromitos. 5 echipe în 5 sezoane

Dorin Rotariu e out de la Atromitos. Atacantul a fost legitimat la echipa din prima ligă greacă în sezonul trecut, fiind împrumutat de la Ludogoreț Razgrad. Totuși, oficialii din Grecia au decis să nu îi activeze clauza de cumpărare, așa că va reveni în Bulgaria.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul român se va întoarce la Ludogoreț, după ce oficialii de la Atromitos au ales să nu activeze clauza de cumpărare. Aceștia au făcut anunțul pe site-ul oficial al clubului.

Atromitos anunță încheierea colaborării cu Dorin Rotariu, care era împrumutat de la Ludogorets. Rotariu a jucat la Atromitos în ultimul an și jumătate, acumulând 42 de meciuri și 4 goluri. Îi mulțumim pentru contribuția sa și îi urăm baftă la următoarea experiență din carieră”, au notat oficialii echipei.

După experiența din Grecia, atacantul în vârstă de 27 de ani a ajuns la performanța de a juca pentru 5 cluburi diferinte, în 5 sezoane. Din anul 2018, fotbalistul a mai activat pentru Club Brugge, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și, în final, Atromitos. Totuși, acesta nu a convins la niciuna dintre aceste echipe.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și