Închide meniul

Dorin Rotariu, OUT de la Atromitos. 5 echipe în 5 sezoane

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2023, 14:44

Reclamă
Dorin Rotariu, OUT de la Atromitos. 5 echipe în 5 sezoane

Dorin Rotariu, OUT de la Atromitos

Dorin Rotariu, într-un meci pentru Atromitos / Profimediaimages

Dorin Rotariu, out de la Atromitos. Atacantul a fost legitimat la echipa din prima ligă greacă în sezonul trecut, fiind împrumutat de la Ludogoreț Razgrad. Totuși, oficialii din Grecia au decis să nu îi activeze clauza de cumpărare, așa că va reveni în Bulgaria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul trecut, Dorin Rotariu a fost folosit de greci în 30 de partide. Pentru Atromitos acesta a reușit să marcheze de 4 ori. Clubul la care a fost legitimat românul a încheiat clasamentul pe locul al 8-lea. Evoluțiile acestuia nu i-au convins însă pe cei de la Atromitos, așa că acesta se va întoarce la Ludogoreț.

Dorin Rotariu, OUT de la Atromitos. Atacantul se va întoarce la Ludogoreț

Atacantul român se va întoarce la Ludogoreț, după ce oficialii de la Atromitos au ales să nu activeze clauza de cumpărare. Aceștia au făcut anunțul pe site-ul oficial al clubului.

„Atromitos anunță încheierea colaborării cu Dorin Rotariu, care era împrumutat de la Ludogorets. Rotariu a jucat la Atromitos în ultimul an și jumătate, acumulând 42 de meciuri și 4 goluri. Îi mulțumim pentru contribuția sa și îi urăm baftă la următoarea experiență din carieră”, au notat oficialii echipei.

După experiența din Grecia, atacantul în vârstă de 27 de ani a ajuns la performanța de a juca pentru 5 cluburi diferinte, în 5 sezoane. Din anul 2018, fotbalistul a mai activat pentru Club Brugge, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și, în final, Atromitos. Totuși, acesta nu a convins la niciuna dintre aceste echipe.

Reclamă

Pentru împrumutul acestuia, grecii le-au plătit celor de la Ludogoreț suma de 100.000 de euro, în luna ianuarie 2022. În prezent, fotbalistul cu 10 selecții în echipa națională este cotat la suma de 500.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

În trecut, Rotariu a fost dorit și de FCSB. Totuși, mutarea nu s-a mai realizat, deoarece fotbalistul nu le-a mai dat un răspuns oficialilor „roș-albaștri”. Atunci, Mihai Stoica a precizat că atacantul nu i-a mai răspuns la mesaje, după ce a primit oferta.

Iosif Rotariu a răbufnit după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Dorin Rotariu

Iosif Rotariu este sigur că Dorin Rotariu ar fi meritat să fie convocat, pentru acțiunea care tocmai s-a încheiat. În luna iunie, echipa națională s-a duelat cu Kosovo (0-0) și cu Elveția (2-2).

Reclamă 4 / 0/3

„Nu s-a accidentat, ceea ce e foarte important. A jucat toate meciurile, se gândea și la echipa națională, dar am văzut nu e convocat. Nu vreau să comentez prea mult, dar nu înțeleg.

Pe poziția unde joacă el, în banda dreaptă, sunt jucători care vin după accidentări, care joacă 1-2 meciuri slab, alții sunt în formă și nu sunt convocați. Nu știu care e criteriul. În perioada când eram secundul lui Anghel Iordănescu, era foarte clar: jucătorii care jucau constant și nu in Serie B sau Liga a 2-a, jucători care erau la echipe de top, aceștia erau convocați la națională.

Eu cred că merita. După 26 de meciuri jucate la Atromitos și să termini pe locul 7-8 în Grecia, unde sunt echipe precum Panathinaikos, AEK, Olympiakos… Cred că ar fi meritat convocat. Nu sunt multe soluții în banda dreaptă unde joacă el”, a declarat Iosif Rotariu pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și