Închide meniul

Dorin Rotariu şi-a reziliat contractul cu FCSB! Prima declaraţie a lui Gigi Becali după ce s-a înţeles cu jucătorul

Bogdan Stănescu Publicat: 1 februarie 2024, 13:37

Reclamă
Dorin Rotariu şi-a reziliat contractul cu FCSB! Prima declaraţie a lui Gigi Becali după ce s-a înţeles cu jucătorul

Dorin Rotariu şi-a reziliat contractul cu FCSB! Prima declaraţie a lui Gigi Becali după ce s-a înţeles cu jucătorul

Gigi Becali şi Dorin Rotariu / colaj Profimedia, Hepta

Dorin Rotariu şi-a reziliat contractul cu FCSB! Patronul „roş-albaştrilor”, Gigi Becali, a anunţat că mijlocaşul a semnat încetarea contractului cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica preciza de ieri seară co Rotariu va semna rezilierea cu liderul din Liga 1. Becali a subliniat că Rotariu a fost ideea lui. L-a încercat şi pe postul său obişnuit, dar şi în centrul atacului, fiind nemulţumit de prestaţiile fostului jucător al lui Dinamo.

Dorin Rotariu şi-a reziliat contractul cu FCSB!

„Am reziliat cu Rotariu. Gata, a plecat. A înțeles până la urmă situația. Și-a dat seama că e mai bine pentru el să meargă în altă parte unde va putea să joace. Cum l-am convins să reziliem? Nu vreau să mai intru în detalii.

Ce să mai vorbesc despre el? Asta e! Nu mi-a ieșit, și cu asta, basta. Nu m-a forțat nimeni să îl aduc. Transferul ăsta a fost ideea mea”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Mihai Stoica preciza de ieri că Dorin Rotariu va semna rezilierea

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al „roş-albaştrilor”, a anunţat ieri că Rotariu va deveni liber de contract, urmând ca în cursul zilei de joi să semneze rezilierea contractului.

Reclamă

Chiar dacă perioada de mercato se va încheia, Rotariu îşi poate găsi echipă, semnând din postura de jucător liber de contract.

În ceea ce îl priveşte pe Andrea Compagno situaţia este în continuare incertă. Chiar dacă s-a vorbit despre posibilitatea ca atacantul italian să plece la Olympiacos, pentru 450.000 de euro, Mihai Stoica a declarat că nu ştie nimic despre o posibilă plecare în Grecia.

„Dacă Compagno nu a semnat cu niciun club până acum, nu e nicio certitudine. Mâine se închide Europa, e posibil să rămână. Chiar nu ştiu nimic de Grecia, el rămâne.

Reclamă 4 / 0/3

Rotariu mâine am înţeles că semnează rezilierea. Va fi liber după încheierea perioadei de mercato şi poate semna cu oricine. Eu ştiu, dar nu pot să spun (n.r. dacă i se plătesc mai multe salarii pentru a pleca). Oricum iese Gigi şi spune tot!”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Gigi Becali a spus, la 3 ani distanţă după ce a realizat transferul uriaş, cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man!

Gigi Becali a spus cât ar fi meritat să primească pentru Dennis Man. Patronul FCSB-ului a recunoscut că a făcut o super-afacere prin vânzarea lui Dennis Man la Parma.

Becali susţine că, la vremea respectivă, Dennis Man ar fi trebuit să coste între 7 şi 9 milioane de euro. Patronul FCSB-ului a reuşit să îl vândă pe Man cu 11 milioane de euro. Man face senzaţie la Parma, el şi Valentin Mihăilă putând fi urmăriţi LIVE în AntenaPLAY, aplicaţia AntenaGroup care transmite în exclusivitate Serie B.

Și eu vreau jucători români, mereu am spus, dar nu am avut ce face. Nu am avut marfă, calitate, ca să luăm din România. Am luat pe Man 11 milioane, poate 7-9 merita, Chiricheș a meritat banii.

Acum începem să avem, un Drăgușin, poate mai crește ceva, poate Șut, Lixandru, vedem, ca să avem marfă de vânzare”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Dennis Man e cotat acum de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 5 milioane de euro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și