Închide meniul

Dorinel Munteanu a răbufnit, după ce ar putea fi amendat pentru derapajul rasist: „Cu ce am deranjat că am spus acel cuvânt?”

Viviana Moraru Publicat: 8 februarie 2024, 18:38

Reclamă
Dorinel Munteanu a răbufnit, după ce ar putea fi amendat pentru derapajul rasist: „Cu ce am deranjat că am spus acel cuvânt?

Dorinel Munteanu a răbufnit, după ce ar putea fi amendat pentru derapajul rasist

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul/ Profimedia

Dorinel Munteanu a răbufnit, după ce ar fi putea fi amendat pentru derapajul rasist, de la finalul meciului cu Rapid. CNCD s-a autosesizat, iar antrenorul celor de la Oţelul ar putea primi o amendă de până la 10.000 de lei. Ca urmare a acestui fapt, „Munti” a avut o nouă reacţie categorică şi a declarat că s-au spus lucruri mult mai grave, după duelul din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a fost în conflict cu fanii Rapidului, fiind nemulţumit de reacţiile acestora din timpul meciului. „Unii dintre ei au fost mai bronzaţi”, a fost derapajul rasist al antrenorului de la Oţelul, care a stârnit un val de reacţii.

Dorinel Munteanu a răbufnit, după ce ar putea fi amendat pentru derapajul rasist

Dorinel Munteanu nu înţelege de ce a deranjat atât de mult reacţia lui de la finalul meciului, mărturisind că s-au spus lucruri mult mai grave, din partea fanilor, în timpul partidei.

Acesta a subliniat că ar trebui să se ia în calcul şi declaraţiile şefului de galerie de la Rapid, care l-a înţeles pe „Munti” pentru declaraţia de la finalul partidei. Fostul internaţional a mai declarat că nu este pentru prima dată când i se întâmplă un astfel de episod, în timpul unui meci în Giuleşti.

„Au fost lucruri mult mai grave și spuse la un nivel foarte înalt. Nu știu cu ce am deranjat că am spus acel cuvânt nefericit. În primul rând, trebuie să ia în considerare ce a spus și șeful galeriei rapidiste pentru că eu i-am felicitat. Nu știu de ce acești oameni nu au venit să se uite la meci, ci au venit porniți să…

Reclamă

Nu este prima dată când mi se întâmplă așa în Giulești, dar asta este situația. Nu știu ce decizie se va lua, dar cum am spus, au fost lucruri și mai grave spuse”, a declarat Dorinel Munteanu, la o conferinţă de presă.

Mihai Stoica, reacţie vehementă în scandalul declanşat de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu

Mihai Stoica a avut o reacţie vehementă în scandalul declanşat de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu. Oficialul FCSB-ului crede că antrenorul Oţelului a avut o exprimare nefericită.

Mihai Stoica a amintit de declaraţia lui Alexandru Albu, care a spus că e de etnie romă şi că simte că are o chimie cu fanii Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu vorbesc despre Rapid aici, ci în general. Eu am fost înjurat înfiorător şi de familie, şi de… Am spus că asta e situaţia şi m-am obişnuit. Prea suntem sensibili unii dintre noi. E o exprimare nefericită să spui, na… Aş da-o în glumă. Ei (n.r.: rapidiştii) s-au autoporeclit, nu e atât de grav, iar cei mai mulţi suporteri de etnie romă din România îi avem noi (n.r.: cei de la FCSB), clar. Procentual avem, da, fără discuţie.

Am avut jucători de etnie romă, avem suporteri, eu am prieteni de etnie romă. E rău că la noi termenul e folosit peiorativ, dar cei de la Rapid singuri îşi spun aşa.

Eu întreb altceva. Pui declaraţia lui Albu? Albu spune ‘Simt o chimie, sunt de etnie romă şi simt o chimie cu suporterii’. Ce ar fi trebuit să păţească? E rasist Albu?”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și