Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie vehementă în scandalul declanşat de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Ei singuri îşi spun aşa”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 februarie 2024, 23:46

Reclamă
Mihai Stoica, reacţie vehementă în scandalul declanşat de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Ei singuri îşi spun aşa

Mihai Stoica, reacţie vehementă în scandalul declanşat de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu

Mihai Stoica şi Dorinel Munteanu / colaj Profimedia Images, Hepta

Mihai Stoica a avut o reacţie vehementă în scandalul declanşat de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu. Oficialul FCSB-ului crede că antrenorul Oţelului a avut o exprimare nefericită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a amintit de declaraţia lui Alexandru Albu, care a spus că e de etnie romă şi că simte că are o chimie cu fanii Rapidului.

Mihai Stoica, reacţie vehementă în scandalul declanşat de derapajul rasist al lui Dorinel Munteanu: „Ei singuri îşi spun aşa”

Nu vorbesc despre Rapid aici, ci în general. Eu am fost înjurat înfiorător şi de familie, şi de… Am spus că asta e situaţia şi m-am obişnuit. Prea suntem sensibili unii dintre noi. E o exprimare nefericită să spui, na… Aş da-o în glumă. Ei (n.r.: rapidiştii) s-au autoporeclit, nu e atât de grav, iar cei mai mulţi suporteri de etnie romă din România îi avem noi (n.r.: cei de la FCSB), clar. Procentual avem, da, fără discuţie.

Am avut jucători de etnie romă, avem suporteri, eu am prieteni de etnie romă. E rău că la noi termenul e folosit peiorativ, dar cei de la Rapid singuri îşi spun aşa.

Eu întreb altceva. Pui declaraţia lui Albu? Albu spune ‘Simt o chimie, sunt de etnie romă şi simt o chimie cu suporterii’. Ce ar fi trebuit să păţească? E rasist Albu?”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu. Reprezentanții CNCD vor analiza declarațiile făcute de tehnicianul celor de la Oțelul Galați, la finalul duelului cu Rapid.

Csaba Asztalos, președintele CNCD, a dezvăluit faptul că organismul pe care îl conduce se poate autosesiza în legătură cu acest derapaj al lui Dorinel Munteanu.

„Eu nu pot să mă antepronunț, vom avea o ședință miercuri în care este posibil să fie dezbătută această speță. Și este posibil să ne autosesizăm în acest caz.

Reclamă 4 / 0/3

Oricare dintre membrii comisiei poate să facă o propunere pentru un subiect, dacă sunt indicii că s-a produs un derapaj. Este un caz de notorietate, noi urmărim foarte mult ce apare în presă.

Și aproape sigur va exista o dezbatere legată de comentariul făcut de Dorinel Munteanu”, a spus președintele CNCD, potrivit iamsport.ro.

Dorinel Munteanu, derapaj rasist după Rapid – Oţelul 2-1: „Unii suporteri au fost mai bronzaţi”

Dorinel Munteanu a fost protagonistul unui derapaj rasist după Rapid – Oţelul 2-1. Supărat pe rezultat şi sub influenţa presupuselor incidente pe care le-a avut în timpul jocului cu fanii giuleşteni, Dorinel Munteanu a comis o gafă incredibilă.

Munteanu a spus că unii fani ai Rapidului prezenţi la meci „au fost mai bronzaţi”, reacţie absolut regretabilă. În afară de această declaraţie reprobabilă, Munteanu a spus după înfrângerea cu 2-1 cu Rapid că îşi asumă rezultatul, dar că este foarte dezamăgit de elevii săi.

Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin”, a spus Dorinel Munteanu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și