Închide meniul

Dorinel Munteanu a răbufnit după ce meciul Oţelul – CFR Cluj a fost amânat: „Sunt lucruri pe care nu le înţeleg”

Alex Masgras Publicat: 9 august 2024, 9:43

Reclamă
Dorinel Munteanu a răbufnit după ce meciul Oţelul – CFR Cluj a fost amânat: „Sunt lucruri pe care nu le înţeleg

Dorinel Munteanu a răbufnit după ce meciul Oţelul - CFR Cluj a fost amânat: "Sunt lucruri pe care nu le înţeleg"

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Profimedia

Dorinel Munteanu a răbufnit după ce meciul Oţelul – CFR Cluj a fost amânat. Partida dintre cele două ar fi trebuit să se dispute pe 17 august, dar LPF a amânat acest meci pentru o dată care va fi anunţată ulterior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul a fost amânat la cererea formaţiei din Gruia, care se află în acest moment în turul 3 preliminar Conference League, cu şanse mari de a ajunge în play-off.

Dorinel Munteanu a răbufnit după ce meciul Oţelul – CFR Cluj a fost amânat: „Sunt lucruri pe care nu le înţeleg”

Cu toate acestea, decizia luată de LPF a fost fără consultarea celor de la Oţelul Galaţi, după cum susţine antrenorul echipei, Dorinel Munteanu.

Acesta s-a plâns de faptul că amânarea meciurilor echipelor care ajung în cupele europene a devenit o normalitate şi că îi este greu să se opună curentului.

De asemenea, el nu înţelege de ce echipele de top din România, cu bugete mari pentru fotbalul nostru, nu îşi permit să îşi facă două echipe competitive:

Reclamă
Reclamă 4

„Nu am fost întrebaţi. La noi a devenit o normalitate acest lucru, ca echipele angrenate în cupele europene să beneficieze de avantaje, deşi aceste echipe au bugete de zeci de milioane de euro cu care îşi pot face două echipe, cu care să joace şi în campionat şi în cupă.

Sunt lucruri pe care nu le înţeleg, dar chiar dacă îmi spun un punct de vedere nu mă pot opune împotriva curentului. Este un moment dificil, dar totuşi, trebuie să ne spunem punctul de vedere. Ce să spun? Nu este plăcut, dar nu avem ce face”, a declarat Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă.

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii după Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-1: „Sunt îngrijorat”

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii după Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-1. Formaţia din Gruia s-a impus în prima manşă a turului 3 preliminar Conference League. În cazul în care obţin calificarea, clujenii vor evolua împotriva câştigătoarei din dubla CSKA 1948 – Pafos.

Reclamă

La finalul partidei cu Maccabi Petah Tikva, Dan Petrescu a apreciat modul în care jucătorii săi au evoluat în prima repriză, dar s-a plâns de ratările pe care le-au avut aceştia.

Chiar dacă este încântat pentru rezultatul din tur, Petrescu a recunoscut că este îngrijorat pentru calificare. De asemenea, „Bursucul” a semnalat şi problema pe care o are cu fundaşii:

„A fost doar primul meci. Sunt conștient că o să fie meci greu săptămâna următoare. Este o echipă bună, au experiență. Mulți au jucat la nivel internațional la U21.

Prima repriza a fost bună, am ratat ocazii incredibile. Nu ai cum să ratezi așa ceva în Europa. 1-0, per total e puțin. Puteam să câștigăm mai mult. Ne-am făcut meciul al doilea mai greu. Ținem cont de faptul că echipa de azi va juca și joi.

Sunt fericit pentru rezultat și pentru atitudinea băieților. A fost greu, echipa obosită, cald, am suferit. Prima repriză a fost bună, a doua am suferit. Sper să nu avem prea multe accidentări.

Sunt îngrijorat pentru calificare, dar acum mă focusez pe campionat. Avem o problemă cu fundașii”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

10:08

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

9:56

„Nu i-a oprit nimeni să joace în cupele europene!” Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și