Închide meniul

Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare: „Am stat 3 etape nevinovat!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 23:19

Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare: Am stat 3 etape nevinovat!”

Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare

Dorinel Munteanu / Profimedia

Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare. Antrenorul nu consideră că nu ar fi trebuit să fie pedepsit după ultima ieșire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul de la Oțelul Galați a primit 3 etape de suspendare după ce, la partida cu Dinamo, a jignit un tușier. „Neamțul” va reveni pe banca echipei sale după aproape o lună, la meciul cu Poli Iași.

Dorinel Munteanu a uimit pe toată lumea, înainte de primul meci după suspendare

Tehnicianul de la Oțelul este de părere că nu ar fi trebuit să fie suspendat, după incidentele de la partida cu Dinamo. Totodată, acesta a vorbit și despre meciul cu Poli Iași, pe care îl consideră drept un „derby al Moldovei”.

”Am stat nevinovat suspendat trei etape, dar a trecut. Sunt bucuros că voi fi pe bancă alături de băieţi la meciul cu Iaşi, deoarece acest meci are o însemnătate deosebită pentru noi, pentru clubul nostru, pentru oraşul nostru.

Este un derby al Moldovei. Orgoliile sunt foarte mari, punctele sunt foarte importante, deoarece vom juca în play-out, dar avem în continuare noi provocări”, a spus Dorinel Munteanu, la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași.

Reclamă

Duelul dintre Oțelul Galați și Poli Iași se va juca luni, de la ora 20:00. Partida din ultima etapă a sezonului regular de Liga 1 va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Motivul pentru care Dorinel Munteanu a fost suspendat: „I-am spus că e idiot!”

„I-am spus că este idiot. Am greșit. Este clar că îmi cer scuze. Să mă suspende cât vor dânșii. Nu pot să le dau dreptate. O să mă apăr cum pot. Cât de puternic sunt eu, bateria mea s-a terminat. Sunt și eu puțin debusolat. Voi rămâne același om.

Dinamo a câștigat pe merit, dar mă surprinde tot ce s-a întâmplat înainte de acest meci la clubul meu. S-a dezvoltat subiectul despre salariul lui Dorinel Munteanu la Galați. Eu știu ce fac la Galați. Toată lumea mă apreciază. Nu trăiesc pe banii lor”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La momentul respectiv, tehnicianul a fost și internat în spital, după duelul cu Dinamo. Atunci, oficialii de la Oțelul Galați au dezvăluit faptul că acesta are probleme grave de sănătate și că nu se poate ocupa, în momentul de față, de pregătirea nou promovatei din Liga 1. Managerul general Cristian Munteanu a menționat, în cadrul acestui comunicat, că antrenorul are pare de toată susținerea clubului, în aceste momente dificile.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și