Închide meniul

Oțelul Galați a emis un comunicat oficial, după ce Dorinel Munteanu a fost internat în spital: „Are probleme serioase”

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 17:53

Reclamă
Oțelul Galați a emis un comunicat oficial, după ce Dorinel Munteanu a fost internat în spital: Are probleme serioase”

Oţelul - Dinamo LIVE SCORE

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul / Profimedia Images

Oțelul Galați a emis un comunicat oficial, după ce Dorinel Munteanu a fost internat în spital. Reprezentanții clubului din Moldova au venit cu noi detalii despre starea tehnicianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul gălățenilor nu a plecat alături de echipa de la București, după meciul cu Dinamo, și a fost internat în spital. Acesta a dezvăluit faptul că este pe perfuzii, iar acum, oficialii echipei sale au vorbit despre problemele acestuia.

Oțelul Galați a emis un comunicat oficial, după ce Dorinel Munteanu a fost internat în spital

Oficialii de la Oțelul Galați au dezvăluit faptul că Dorinel Munteanu are probleme grave de sănătate și că nu se poate ocupa, în momentul de față, de pregătirea nou promovatei din Liga 1. Managerul general Cristian Munteanu a menționat, în cadrul acestui comunicat, că antrenorul are pare de toată susținerea clubului, în aceste momente dificile.

„Dragi suporteri, parteneri și membri ai familiei Oțelul Galați,

Regret că trebuie să vă informăm despre situația dificilă prin care trece managerul tehnic al echipei noastre, Dorinel Munteanu. În aceste momente, Dorinel se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care necesită atenție și îngrijire medicală de specialitate, lucru ce îl împiedică în acest moment să fie alături de staff și echipă.

Reclamă

Vreau să transmit întreaga mea susținere și solidaritate către Dorinel și familia sa în această perioadă dificilă. Dorinel a fost și este o parte integrantă a succesului și istoriei clubului nostru, dedicându-se cu pasiune și profesionalism misiunii sale”

„Este mai important ca niciodată să ne unim forțele”

„Este mai important ca niciodată să ne unim forțele și să demonstrăm unitatea care definește spiritul Oțelul Galați. Fac un apel public către toți suporterii noștri, parteneri și, în special, membrii asociați cotizanți să fie alături de club pentru a traversa împreună aceste momente. Suntem la un moment crucial al sezonului, atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ, cu procesul de finanțare și licențiere în plină desfășurare. Unitatea și suportul vostru sunt esențiale pentru a ne asigura că putem continua să luptăm pentru obiectivele noastre. Este esențial ca toți factorii de decizie să păstreze unitatea și coerența în luarea deciziilor, pentru a asigura stabilitatea și continuitatea clubului. Fiecare decizie luată în această perioadă trebuie să fie ghidată de interesul comun și de viziunea pe termen lung a SC Oțelul Galați.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru suportul vostru necondiționat. Vom face tot posibilul să vă ținem la curent cu evoluția situației. Împreună suntem mai puternici și împreună vom depăși toate provocările – Cristian Munteanu, manager general”, se arată în comunicatul postat de oficialii de la Oțelul, pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte ca Dorinel Munteanu să ajungă la spital, Oțelul Galați a fost învinsă de Dinamo, în deplasare, cu scorul de 1-3. Echipa din Moldova se află acum pe locul al 11-lea în Liga 1, cu 31 de puncte după 26 de etape disputate.

Următorul meci al moldovenilor este programat pe data de 24 februarie, de la ora 17:00. Atunci, Oțelul va primi vizita campioanei României, Farul Constanța, de la ora 17:00. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și