Închide meniul

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după ce Ion Crăciunescu l-a criticat pentru derapajul rasist: „A pus paie pe foc”

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 21:34

Reclamă
Dorinel Munteanu a venit cu replica, după ce Ion Crăciunescu l-a criticat pentru derapajul rasist: A pus paie pe foc”

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după ce Ion Crăciunescu l-a criticat pentru derapajul rasist

Dorinel Munteanu / Profimedia

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după ce Ion Crăciunescu l-a criticat pentru derapajul rasist. Antrenorul de la Oțelul Galați a oferit noi declarații despre situația creată la finalul partidei cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce echipa sa a fost învinsă în Giulești, Dorinel Munteanu a dezvăluit că a avut un conflict cu un grup de suporteri ai rapidiștilor. Acesta i-a numit pe fanii respectiv „bronzați” și a provocat un scandal imens în fotbalul românesc.

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după ce Ion Crăciunescu l-a criticat pentru derapajul rasist

Ion Crăciunescu s-a numărat printre persoanele care au criticat ieșirea antrenorului de la Oțelul Galați. Acesta a menționat faptul că Dorinel Munteanu a comis o greșeală uriață și că ar trebui să se cenzureze:

A vrut să fie subtil, dar e o gafă imensă. Nu scuză nimic. Eu cred că nu și-a dat seama de ce zice. El ar trebui să se cenzureze uneori, că are niște ieșiri… Ieșirile acestea nu-i fac deloc bine. Poți să fii supărat…”, a spus Ion Crăciunescu.

Acum, Dorinel Munteanu a venit cu replica și a menționat faptul că fostul mare arbitru a pus „paie pe foc”, în cazul acestu derapaj:

Reclamă

„Domnul Crăciunescu a pus paie pe foc. Am avut un respect deosebit pentru ce a făcut, dar să aprindă atât pe seama acestui cuvânt, să comenteze atât această temă…”

Când comentează 10 minute pe această temă, nu poți să spui că doar își spune părerea. El nu știe consecințele sau cauzele care au dus la acest lucru, să spun eu că sunt ei bronzați”, a spus Dorinel Munteanu, la digisport.ro.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminalității îl poate sancționa pe Dorinel Munteanu. Reprezentanții CNCD vor analiza declarațiile făcute de tehnicianul celor de la Oțelul Galați, la finalul duelului cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Csaba Asztalos, președintele CNCD, a dezvăluit faptul că organismul pe care îl conduce se poate autosesiza în legătură cu acest derapaj al lui Dorinel Munteanu.

„Eu nu pot să mă antepronunț, vom avea o ședință miercuri în care este posibil să fie dezbătută această speță. Și este posibil să ne autosesizăm în acest caz.

Oricare dintre membrii comisiei poate să facă o propunere pentru un subiect, dacă sunt indicii că s-a produs un derapaj. Este un caz de notorietate, noi urmărim foarte mult ce apare în presă.

Și aproape sigur va exista o dezbatere legată de comentariul făcut de Dorinel Munteanu”, a spus președintele CNCD, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și