Închide meniul

Dorinel Munteanu ameninţă cu demisia de la Oţelul. Dacă rămâne, face „revoluţie”: „Schimbăm obiectivul! Pleacă 10 jucători”

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2023, 20:23

Reclamă
Dorinel Munteanu ameninţă cu demisia de la Oţelul. Dacă rămâne, face „revoluţie: „Schimbăm obiectivul! Pleacă 10 jucători

Dorinel Munteanu ameninţă cu demisia de la Oţelul

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dorinel Munteanu ameninţă cu demisia de la Oţelul, după eşecul surprinzător suferit acasă, cu FC Botoşani. Gălăţenii au cedat cu 0-2 pe teren propriu, în etapa a 21-a a Ligii 1. Pentru oaspeţi a fost prima victorie stagională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu a avut prima reacţie după înfrângerea din finalul de an. S-a „războit” cu toată lumea şi anunţă schimbări masive la echipă. Mai mult, ia în calcul să plece de la echipă.

Dorinel Munteanu ameninţă cu demisia de la Oţelul

Sunt cel mai dezamăgit suporter… sau om, de acest joc. Jucătorii mei au jucat foarte slab, eu sunt responsabil de ce s-a întâmplat pe teren. Schimbăm obiectivul, fiindcă lumea a început să o ia razna din punct de vedere al obiectivelor spuse de mine, au început să viseze prea mult. Când vine un asemenea eşec, încep să fie nemulţumiţi. Schimbăm obiectivul! Să rămânem în Liga 1… dacă aşa vor distinşii noştri suporteri, să rămânem în ligă.

Am putut să fac maximum din această echipă, până astăzi. Mai sunt 27 de puncte şi se poate întâmpla orice. Cred că ar trebui să fie mulţumiţi şi onoraţi că participă în această competiţie în postura în care suntem.

Sunt oameni provocatori, care încearcă să provoace. Sunt multe tabere, nu vreau să fac o conspiraţie sau să mă iau după surse mai puţin credibile, dar atât timp cât mai sunt 27 de puncte puse în joc ne putem gândi la orice. Dar în momentul de faţă la retrogradare ne gândim„, a declarat Dorinel Munteanu la digisport.ro.

Reclamă

Dorinel Munteanu dă afară zece jucători, în cazul în care decide să nu îşi dea demisia.

Se vor schimba cel puţin 10 jucători, cu siguranţă. Da! Fiindcă mesajul meu care a fost în toată săptămâna nu a fost înţeles de jucători. Ceea ce spun eu, trebuie să fie lege! Jucătorii care nu respectă, trebuie să plece. Şi vor fi cel puţin 10!

Îmi trebuie o pauză de câteva zile să decid dacă voi continua sau nu la echipă. Chiar nu mai pot să fac față, sincer. Am dus echipa aceasta din liga a treia până în Liga 1. Să fie suporteri nemulțumiți, mi se pare prea mult pentru un om care își dorește performanța„, a mai spus Dorinel.

Reclamă 4 / 0/3

Oţelul – FC Botoşani 0-2! „Dubla” lui Florescu  a produs surpriza

La Galaţi, gazdele au presat, dar nu au reuşit să marcheze sau să producă ocazii mari de gol, iar moldovenii au trimis primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 38. În minutul 50 golul lui Maciel a fost anulat pentru ofsaid, iar gazdele au rămas în zece din minutul 64, după ce Adrian Rus a primit direct cartonaşul roşu. După trei minute, Eduard Florescu a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul, dar gălăţenii nu au avut reacţie şi, în minutul 90+1, Ilicic i-a pasat în careu lui Eduard Florescu, care a reuşit dubla.

FC Botoşani s-a impus cu 2-0, reuşeşte prima victorie a sezonului şi se află tot pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 12 puncte. Echipa lui Mihai Ciobanu s-a apropiat însă la numai un punct de Dinamo.

Oţelul are 26 de puncte şi ocupă locul 11.

OŢELUL: Dur-Bozoancă – Adăscăliţei (Latouchent 46), Yabre, J. Cisse, Zhelev – Samuel Teles (I. Neagu 71), Zivulic, Jardan (Fatai 71) – Maciel, Al. Pop (G. Cârjan 63), R. Tănasă (A. Rus 46). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

FC BOTOŞANI: Ducan – Charles Petro, Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu – G. David (G. Dragomir 67), V. Dican, Ed. Florescu – A. Dragu (Cioiu 67), Ilicic (L. Fulop 90), Adams Friday (Drole 81). ANTRENOR: Mihai Ciobanu

Cartonaşe galbene: Samuel Teles 23 / G. David 45+2, Şeroni 58

Cartonaş roşu: Andrei Rus (Oţelul Galaţi) min. 65

Reclamă

Arbitri: Bogdan Dumitrache – Cosmin Vatamanu, Ionuţ Marius Bobe – Horia Mladinovici

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Marius Cristian Marchidanu

Observator: Alexandru Deaconu

Cum arată clasamentul Ligii 1

1. FCSB – 44 de puncte
2. CFR Cluj – 36 de puncte
3. Universitatea Craiova – 34 de puncte
4. Rapid – 33 de puncte
5. Sepsi – 30 de puncte
6. Farul – 30 de puncte
7. Hermannstadt – 29 de puncte
8. U Cluj – 29 de puncte
9. FCU Craiova – 27 de puncte
10. Petrolul – 27 de puncte
11. Oţelul – 26 de puncte
12. UTA – 24 de puncte
13. FC Voluntari – 24 de puncte
14. Poli Iaşi – 23 de puncte
15. Dinamo – 13 puncte
16. FC Botoşani – 12 puncte

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și