Închide meniul

Dorinel Munteanu, criză de nervi după ce Universitatea Cluj a primit penalty. Gestul făcut de antrenorul Oţelului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 octombrie 2024, 22:37

Reclamă
Dorinel Munteanu, criză de nervi după ce Universitatea Cluj a primit penalty. Gestul făcut de antrenorul Oţelului

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dorinel Munteanu a făcut o adevărată criză de nervi după ce Universitatea Cluj a primit penalty în a doua repriză a partidei cu Oţelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 60, Universitatea Cluj a primit penalty după ce Zivulic a atins mingea cu braţul în careu. Penalty-ul a fost acordat după ce Andrei Chivulete a revăzut faza pe monitor.

Dorinel Munteanu, criză de nervi după ce Universitatea Cluj a primit penalty

Imediat după ce Andrei Chivulete a indicat punctul cu VAR, camerele TV l-au surprins pe Dorinel Munteanu extrem de nervos. Antrenorul Oţelului a şutat puternic într-o sticlă, supărat că Zivulic a comis extrem de uşor penalty.

Sursa: Captură digisport.ro

Reclamă
Reclamă

Decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1

Iată decizia luată de Comisia de Disciplină, după gestul golănesc făcut de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1. Este o veste importantă pentru antrenorul echipei din Galați. În cadrul meciului cu Dinamo, Dorinel Munteanu l-a tras de tricou pe David Maftei, din cauza faptului că nu îl privea în ochi atunci când îl certa, la marginea terenului.

Incidentul a ajuns în atenția Comisiei de Disciplină, însă Dorinel Munteanu va mai avea de așteptat, până când își va afla pedeapsa. Astfel, Comisia de Disciplină a decis să amâne pentru o săptămână judecata acestei spețe, lucru care a fost solicitat chiar de antrenorul Oțelului.

Dorinel Munteanu riscă să primească o suspendare între două și 6 jocuri, conform regulamentului:

Reclamă

„Fapta unei persoane care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane, se sancţionează astfel”:

– Dacă autorul este un jucător sau antrenor, cu măsura suspendării de la două la 6 jocuri

– Dacă autorul este un oficial sau oficial asimilat, cu măsura suspendării de la două la 6 luni”, se arată în articolul 52 din Regulamentul Disciplinar.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Bernie Szocs – Linda Bergstrom (12:30), LIVE VIDEO în AntenaPLAY, în optimi la Campionatul European Individual. Programul zilei

23:50

Verdictul specialistului după criza de nervi a lui Dorinel Munteanu! Reacţie vehementă la acuzaţiile grave făcute de antrenor

23:40

Cristiano Ronaldo, gol pentru Al Nassr într-un final de meci nebun. Al Shabab, penalty ratat la ultima fază a meciului

23:26

„Rezultat viciat!” Dorinel Munteanu, atac devastator după înfrângerea cu U Cluj: „Poate a bătut soarele în VAR!”

23:00

Universitatea Cluj – Oţelul Galaţi 2-0. Dan Nistor i-a administrat lui Dorinel Munteanu prima înfrângere a sezonului!

22:59

Dan Nistor, gol în meciul în care l-a depăşit pe Cornel Dinu. Veteranul de 36 de ani scrie istorie în Liga 1

1 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint de la Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 2 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 3 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 4 VIDEOBernie Szocs, Eliza Samara şi Dragoman, în optimi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Rezultatele românilor 5 Surpriză în primul 11 al FCSB-ului, pentru derby-ul cu Dinamo! Cine ar urma să fie titularizat 6 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac
Citește și