Închide meniul

Dorinel Munteanu, derapaj rasist după Rapid – Oţelul 2-1: „Unii suporteri au fost mai bronzaţi”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 februarie 2024, 22:26

Reclamă
Dorinel Munteanu, derapaj rasist după Rapid – Oţelul 2-1: „Unii suporteri au fost mai bronzaţi

Dorinel Munteanu, derapaj rasist după Rapid - Oţelul 2-1: "Unii suporteri au fost mai bronzaţi"

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Dorinel Munteanu a fost protagonistul unui derapaj rasist după Rapid – Oţelul 2-1. Supărat pe rezultat şi sub influenţa presupuselor incidente pe care le-a avut în timpul jocului cu fanii giuleşteni, Dorinel Munteanu a comis o gafă incredibilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu a spus că unii fani ai Rapidului prezenţi la meci „au fost mai bronzaţi”, reacţie absolut regretabilă. În afară de această declaraţie reprobabilă, Munteanu a spus după înfrângerea cu 2-1 cu Rapid că îşi asumă rezultatul, dar că este foarte dezamăgit de elevii săi.

Dorinel Munteanu, derapaj rasist după Rapid – Oţelul 2-1: „Unii suporteri au fost mai bronzaţi”

Eu nu am intrat în conflict cu niciun suporter al Rapidului. Vocabularul e unul care se potriveşte, eu îi ştiu de mult. Probabil nu le sunt simpatic. Nu toţi, câţiva au fost aşa, mai bronzaţi puţin”, a spus Dorinel Munteanu pentru digisport.ro.

Sigur, sunt foarte dezamăgit de această înfrângere. Rapid a profitat de două-trei greşeli personale ale băieţilor mei şi a reuşit să marcheze.

Aceste două ocazii au făcut diferenţa. Repriza a doua ne-a aparţinut în totalitate. Nu am reuşit să fim mai consecvenţi.

Reclamă

Cine a spus de teama asta? Nu a fost nicio teamă, nu cred că era vorba de teamă. Nu pot să cred că ăsta a fost motivul înfrângerii din această seară. Sub nicio formă. Cine ştie, fiecare gândeşte cum doreşte.

„Play-off-ul s-a îndepărtat tot mai mult”

Play-off-ul s-a îndepărtat tot mai mult.

(n.r.: despre portarul Oţelului, Stoian) Ce să facă, a fost un şut în vinclu. Vrei să scot în evidenţă şutul jucătorului de la Rapid? Nu a avut ce să facă nici la primul, nici la al doilea gol (n.r: ale Rapidului).

Reclamă 4 / 0/3

Am marcat golul prea târziu şi nu am mai putut să facem nimic.

Per ansamblu, mă refer la jocul echipei, nu mă uit la Alex Pop. Mă gândesc la jocul echipei.

„Jucătorii m-au dezamăgit total”

Jucătorii m-au dezamăgit total, am avut mare încredere în ei. E clar că rezultatul este responsabilitatea mea. Vedem ce putem să facem în aceste 6 jocuri care au rămas.

(n.r.: despre arbitraj, ironic) Cel mai bun arbitraj pe care l-am avut vreodată. Nu sunt ironic, sunt chiar sincer! Aşa comunicatori, joviali, n-am văzut… Foarte bun arbitrajul, extraordinar…

Distanţa este destul de mare (n.r.: faţă de ocupantele locurilor de play-off)”, a mai declarat Dorinel Munteanu după meci pentru sursa citată.

Rapid – Oţelul 2-1. Rrahmani şi Burmaz au dat recital în Giuleşti! Victorii pe linie pentru Bergodi în 2024

Meciul Rapid – Oţelul, scor 2-1, din etapa a 24-a a Ligii 1, a putut fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Giuleştenii au egalat-o la puncte pe CFR Cluj şi au cu 8 puncte mai puţin decât liderul FCSB.

Albion Rrahmani a deschis scorul în minutul 5, după o cursă spectaculoasă. Golul meciului a fost marcat de Burmaz, noul erou al lui Cristiano Bergodi. Cisotti a redus din diferenţă în minutul 87 şi le-a dat emoţii fanilor Rapidului. Jucătorii lui Dorinel Munteanu nu au reuşit să mai înscrie o dată şi au plecat învinşi din Giuleşti.

Reclamă

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. FCSB – 50 de puncte
2. CFR Cluj – 42 de puncte
3. Rapid – 42 de puncte
4. Farul – 36 de puncte
5. Universitatea Craiova – 34 de puncte
6. Sepsi – 33 de puncte

RAPID: Aioani – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Djokovic (Oaidă 66), Al. Albu – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 79), Papeau (Petrila 79), Burmaz – A. Rrahmani (Hasani 90). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

OŢELUL: R. Stoian – Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva (Zivulic 46) – Lameira (Al. Pop 59) – Maciel (G. Cârjan 82), S. Teles, Cisotti, R. Tănasă (A. Rus 46) – Rusevic (Adăscăliţei 82). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Djokovic 57 / J. Cisse 45+2

Arbitri: Ionuţ Coza – Valentin Avram, Cosmin Vătămanu – Cătălin Busi

Arbitri VAR: Andrei Chivulete – Viorel Flueran

Observator: Adrian Vidan

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și