Închide meniul

Dorinel Munteanu, după ce a aflat că Mircea Lucescu e favorit să preia naţionala: „Nu a ajutat deloc fotbalul românesc”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 august 2024, 23:20

Reclamă
Dorinel Munteanu, după ce a aflat că Mircea Lucescu e favorit să preia naţionala: „Nu a ajutat deloc fotbalul românesc

Dorinel Munteanu, după ce a aflat că Mircea Lucescu e favorit să preia naţionala

Dorinel Munteanu, pe banca Oţelului Galaţi / Profimedia Images

Dorinel Munteanu a avut o reacţie vehementă după ce a aflat că Mircea Lucescu e favorit să preia naţionala. Antrenorul Oţelului a spus că, în sfârşit, Mircea Lucescu s-a hotărât să ajute fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a punctat că încă nu este timpul lui să fie selecţioner al României, dar că acela va veni în viitor.

Dorinel Munteanu, după ce a aflat că Mircea Lucescu e favorit să preia naţionala: „Nu a ajutat deloc fotbalul românesc”

”În sfârșit, domnul Mircea Lucescu ajută cu adevărat, se implică fizic în fotbalul românesc, pentru că în perioada post-decembristă a antrenat doar de două ori în România, când a câștigat campionatul cu Rapid. Ne-a reprezentat cu cinste peste tot, dar fizic sau prin experiența sa nu a ajutat deloc fotbalul românesc. Este o alegere foarte bună, dar acum să vedem ce poate face pentru fotbalul românesc”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după Oţelul – Hermannstadt 1-0.

”Nu m-a surprins alegerea lui Gică Hagi, era ceva logic. Gică Hagi rămâne Gică Hagi pentru totdeauna. Sunt convins că și-ar fi dorit să fie selecționer, dar investiția lui de la Farul… e foarte greu să renunțe la așa ceva.

Echipa națională a fost o loterie în ultimul timp dacă ne referim la modul în care s-au ales antrenorii. Unii au primit postul cadou, alții l-au primit cadou și după ce au calificat echipa au plecat. ‘Generația de Suflet’ a rămas a nimănui. Mă bucur că Federația a luat decizia să investească în Mircea Lucescu pentru că avem o generație bună de jucători.

Reclamă
Reclamă 4

Nu am primit niciun semnal din partea Federației pentru că am spus de la început că nu e timpul meu. Trebuie să mai obțin rezultate, probabil că va veni și timpul meu în doi, trei, patru, șapte ani, pentru că sunt încă tânăr ca antrenor”, a mai spus Dorinel Munteanu după ce Oţelul a învins-o pe Hermannstadt şi a devenit lider în Liga 1.

Dorinel Munteanu, scandal cu un fan după ce a devenit lider în Liga 1! A fost cu greu ţinut să nu urce după suporter în tribune!

Dorinel Munteanu a fost implicat într-un scandal cu un fan după ce a devenit lider în Liga 1! Chiar dacă Oţelul a învins-o cu 1-0 pe Hermannstadt, Dorinel Munteanu a fost foarte nervos.

După fluierul final, Dorinel Munteanu s-a îndreptat către un fan, care, probabil, l-a înjurat. Un membru al staff-ului său a reuşit să îl ţină, cu greu, pe Dorinel Munteanu.

Reclamă

Dorinel Munteanu a ţipat ameninţător spre fanul din tribune. Ulterior, după ce membrii staff-ului l-au ţinut, s-a dus să îşi felicite jucătorii pentru victorie.

Oţelul are 10 puncte din 4 etape. Neînvinsă în acest sezon, Oţelul e lider în Liga 1 momentan.

Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0. „Gălăţenii” au dat lovitura în finalul partidei şi se află pe primul loc în campionat!

Meciul Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Gălăţenii i-au învins pe sibieni cu un gol marcat în minutul 87, prin Juric. Oţelul ocupă primul loc în Liga 1, cu 10 puncte după 4 etape disputate.

Înainte de acest duel, echipa lui Dorinel Munteanu se afla pe locul al 2-lea, cu 7 puncte, la egalitate cu liderul Universitatea Craiova. De cealaltă parte, sibienii lui Marius Măldărășanu se află pe locul al 15-lea, cu doar 2 puncte.

Oțelul Galați: Popescu – Zhelev, Stevanovic, Cisse, Maftei – Lameira, Zivulic, Cisotti – Juric, Pop, Frederic.

Antrenor: Dorinel Munteanu

Hermannstadt: Căbuz – Căpușă, Găman, Bejan, Oroian – Deaconu, Ivanov, Murgia – Balaure, Chițu, Stoica.

Antrenor: Marius Măldărășanu

Arbitru: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: Avram Valentin (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Voluntari), Arbitru AVAR: Vodă Alexandru (Alba Iulia)

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:51 3 aug.

Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”

0:25 3 aug.

Dennis Politic, după ce a reuşit o „dublă” cu Gloria Buzău: „E fericirea la cote maxime”! Mesaj pentru Lucescu: „Vin cu plăcere”

0:14 3 aug.

Andrei Prepeliţă şi-a făcut praf apărarea după ce Dinamo a învins-o pe Gloria Buzău cu 4-1: „Marcajul nu a existat”!

23:47

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice, după cele 2 medalii de argint cucerite vineri!

23:35

Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic

23:23

Novak Djokovic, reacție superbă după calificarea în finala de la Jocurile Olimpice: „Aștept asta de 20 de ani!”

1 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 3 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 4 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport” 5 Va rămâne Verstappen la Red Bull în 2025? Analiza lui Adrian Georgescu 6 „Are absolut tot ce-i trebuie!” Replică dură pentru David Popovici, după ce s-a plâns de condiţiile din România
Citește și