Închide meniul

Dorinel Munteanu, foarte supărat după Universitatea Craiova – Oţelul 0-0: „Jucătorii m-au dezamăgit”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2023, 0:00

Reclamă
Dorinel Munteanu, foarte supărat după Universitatea Craiova – Oţelul 0-0: „Jucătorii m-au dezamăgit

Dorinel Munteanu, foarte supărat după Universitatea Craiova - Oţelul 0-0: "Jucătorii m-au dezamăgit"

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

Dorinel Munteanu a fost foarte supărat pe elevii săi după Universitatea Craiova – Oţelul 0-0. Chiar dacă gălăţenii au plecat cu un punct de la Craiova, Dorinel Munteanu s-a arătat foarte dezamăgit după partidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul gălăţenilor a transmis că va purta o discuţie cu jucătorii săi după prestaţia din meciul cu Universitatea Craiova.

Dorinel Munteanu, foarte supărat după Universitatea Craiova – Oţelul 0-0

Este greu acum la cald să fiu optimist.

E bine că am luat un punct, dar cu şansă. Cât mai repede voi discuta cu jucătorii mei că m-au dezamăgit astăzi. Şi cei vechi şi cei noi.

Este bine că e încă deschisă fereastra de transferuri.

Reclamă

Felicit echipa ca grup, pentru că am câştigat un punct. Urmează un meci foarte greu, cu FCSB.

Jucătorii mei cu experienţă au făcut foarte multe greşeli, chiar dacă adversarul vrea să câştige campionatul.

E puţin (n.r.: să ai 2 puncte după 2 meciuri), după jocul prestat în primul meci. Jucătorii trebuie să înţeleagă că joacă pentru un club de tradiţie.

Reclamă 4 / 0/3

Dimitrov, foarte slab. Am vrut să îl încerc, foarte slab. Ca el au fost şi alţii, dar n-are rost să îi numesc.

Noaptea asta va fi grea pentru mine.

Cu FCSB va fi un joc agresiv, dus la extrem şi sunt convins că vom lua punct sau puncte”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Oţelul 0-0.

Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0. Remiză la primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, după infarct

Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0. Partida din etapa a 2-a a Ligii 1 s-a încheiat la egalitate, iar cele două formații au obținut câte un punct.

Elevii lui Eugen Neagoe au dominat copios partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Totuși, la primul meci cu Ovidiu Hațegan la centru, după ce acesta a suferit un infarct, Dorinel Munteanu rămâne neînvins în Liga 1 și se întoarce la Galați cu un punct.

n etapa de debut a noului sezon, echipa lui Eugen Neagoe s-a impus în deplasare, împotriva celor de la Dinamo, cu scorul de 2-0. De cealaltă parte, nou promovata pregătită de Dorinel Munteanu a remizat cu UTA Arad, scor 1-1, pe teren propriu.

Ovidiu Haţegan a revenit la centru după 509 zile!

Au trecut 509 zile de la ultimul meci arbitrat de Ovidiu Haţegan în Liga 1. Ultima oară, Haţegan s-a aflat la centru în campionatul intern pe 3 martie, la partida dintre FC Argeş şi FCSB, câştigată de echipa din Trivale cu 1-0.

Reclamă

Partida dintre Universitatea Craiova şi Oţelul Galaţi a fost al 296-lea meci pe care Ovidiu Haţegan l-a arbitrat în Liga 1.

Ovidiu Haţegan a suferit un infarct la sfârşitul lunii martie 2022. Problemele de sănătate l-au făcut pe arbitrul român să rateze prezenţa la Campionatul Mondial. După ce a fost operat la inimă, Ovidiu Haţegan s-a aflat în camera VAR la meciurile din Liga 1.

Ultimul meci oficial al lui Ovidiu Haţegan a fost pe 17 martie 2022, în UEFA Europa League, la partida dintre Olympique Lyon şi FC Porto.

Ce declara Ovidiu Haţegan în luna mai: „Nu vreau să mă grăbesc”

Ovidiu Haţegan era dornic să arbitreze din nou, dar preciza în luna mai că nu va face niciun pas imprudent.

„Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc. Împreună cu medicii și cu toate persoanele din Comisie, Kyros și toți cei implicați, vreau să o luăm încet, nu vreau să grăbesc nimic.

Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă bucur că sunt sănătos, că am putut să revin după atât de mult timp pe teren, împreună cu oameni alături de care am arbitrat și acum 10 ani, cu această brigadă am avut ultimul meci împreună acum 10 ani. E un moment extrem de plăcut”, declara Ovidiu Haţegan în luna mai, după ce a condus de la centru demonstrativul de la „Gala Mihai Neşu”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și