Închide meniul

Dorinel Munteanu, gest grosolan după ce a fost eliminat în Dinamo – Oţelul! Ce a făcut în parcare, după meci

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 8:45

Dorinel Munteanu, gest grosolan după ce a fost eliminat în Dinamo – Oţelul! Ce a făcut în parcare, după meci

Dorinel Munteanu, gest grosolan după ce a fost eliminat în Dinamo - Oţelul

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Hepta

Dorinel Munteanu a făcut un gest grosolan, imediat după ce a fost eliminat în partida dintre Dinamo şi Oţelul. Antrenorul a plecat singur de la arena „Arcul de Triumf”, iar în parcarea stadionului, s-a înjurat cu mai multe persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu a fost un car de nervi în duelul dintre Dinamo şi Oţelul, duel câştigat de „câini” cu scorul de 3-1. Antrenorul a fost eliminat în minutul 73, după ce a făcut un gest lipsit de fair-play la adresa arbitrului.

Dorinel Munteanu, gest grosolan după ce a fost eliminat în Dinamo – Oţelul

Conform gsp.ro, Dorinel Munteanu a părăsit singur arena „Arcul de Triumf”, iar în parcarea stadionului, antrenorul a făcut scandal şi s-a înjurat cu mai multe persoane.

Pe teren, după ce a văzut al doilea cartonaş galben, antrenorul celor de la Oţelul şi-a bătut joc de arbitru. „Neamţul” i-a întins palma „tuşierului”, pentru a-l saluta, însă când acesta a vrut să-i răspundă salutului, tehnicianul şi-a retras mâna, plecând imediat către vestiare.

Dorinel Munteanu nu s-a prezentat nici la interviul de la finalul partidei. În locul său a oferit declaraţii preparatorul fizic, care a transmis că fostul internaţional s-a simţit foarte rău în ultimele zile, lipsind şi de la unele antrenamente ale echipei.

Reclamă

„Din păcate, Mister e foarte bolnav de două zile, nici n-a putut să vorbească după meci, a plecat imediat, se simțea foarte rău. S-a simțit lipsa lui și la antrenamente”, a transmis Laurenţiu Iorga, preparatorul fizic de la Oţelul.

Dorinel Munteanu a fost eliminat pentru prima dată în acest sezon de Liga 1. Antrenorul celor de la Oţelul nu va sta pe bancă în duelul din etapa următoare, cu Farul.

Florin Prunea şi Ilie Dumitrescu, verdict după ce au văzut imaginile cu Dorinel Munteanu

Florin Prunea şi Ilie Dumitrescu au venit cu un verdict, după ce au văzut imaginile cu Dorinel Munteanu, din timpul meciului Dinamo – Oţelul, scor 3-1, şi a tras concluzia. Fostul portar al naţionalei României şi al lui Dinamo se aşteaptă la sancţiuni drastice.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinel Munteanu şi-a ieşit din minţi în minutul 74 şi a făcut un gest golănesc. L-a jignit pe asistenul Andrei Gabriel Constantinescu. Acesta l-a avertizat pe „centralul” Moroiţă, care l-a eliminat pe antrenorul gălăţenilor.

„Nu e înjurătură, e altceva. L-a făcut într-un fel. Nu se poate spune la TV. N-a înjurat. Dar dacă scapă cu 2 etape, să facă petrecere„, a declarat Florin Prunea la digisport.ro.

Şi Ilie Dumitrescu a reacţionat imediat. Acesta e convins că Dorinel Munteanu merita să vadă cartonaşul roşu.

„Nu a folosit cuvinte inferioare. Da, i-a spus ceva acolo… ideea este că a fost eliminat pe drept, i-a dat roşu corect„, a fost concluzia trasă de Ilie Dumitrescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și