Închide meniul

Dorinel Munteanu i-a „taxat” pe cei de la FCU Craiova după ce i-a învins: „Sunt ţinuţi în puf”! Ce a spus despre scandalul recent

Bogdan Stănescu Publicat: 9 februarie 2024, 19:42

Reclamă
Dorinel Munteanu i-a „taxat pe cei de la FCU Craiova după ce i-a învins: „Sunt ţinuţi în puf! Ce a spus despre scandalul recent

Dorinel Munteanu i-a "taxat" pe cei de la FCU Craiova după ce i-a învins

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci la Oţelul/ Profimedia Images

Dorinel Munteanu i-a „taxat” pe cei de la FCU Craiova după ce i-a învins. Antrenorul Oţelului a remarcat că jucătorii săi au câştigat cele mai multe dueluri ale meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a urcat pe locul 9 în Liga 1 în urma acestei victorii, depăşind echipa patronată de Adrian Mititelu, care e acum pe 11. Gălăţenii au un punct mai mult decât FCU Craiova.

Dorinel Munteanu i-a „taxat” pe cei de la FCU Craiova după ce i-a învins

Nu i-am dat nicio şansă adversarului.

Mă bucur pentru jucători, pentru că le-am zis că e ultima şansă.

Obiectivul a fost play-off-ul, în care nimeni nu credea, dar eu cred până în ultima etapă.

Reclamă

În fotbalul modern duelul 1 contra 1 este foarte apreciat. Dacă jucătorii lor sunt ţinuţi în puf, îmi pare rău. Ai mei nu sunt ţinuţi în puf şi ai noştri au încercat să câştige toate duelurile.

„Trebuie să întăresc echipa”

Nu îmi amintesc ca Craiova să fi avut prea multe şanse. Noi avem aceeaşi problemă, în faţa porţii nu avem prea multe mingi.

Marciel a decis să continuăm activitatea încă un an de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să întăresc puţin echipa.

(n.r.: despre Bodişteanu) Vreau constanţă, o să discut cu el, vreau să fie un jucător reprezentativ. Vreau să fie în vizorul echipelor naţionale, după cum se pregăteşte.

(n.r. A fost o săptămână grea pentru dumneavoastră?) Deloc. Fiecare comunică, scrie, îşi dă cu părerea. Nu mă deranjează absolut deloc. Am câştigat meciul şi asta e cel mai important pentru mine.

„Puteam să fim mai sus”

Dacă mă gândesc bine puteam să fim şi mai sus. Am spus de ce nu am putut să fim, ne-a lipsit experienţa, ne-a lipsit acomodarea unor jucători.

(n.r.: despre faptul că Hagi a cerut sprijin financiar la Farul) Dacă Gică a zis să vină nişte oameni lângă el, eu ce să mai zic? Nu mai vreau să intru într-o polemică cu nimeni din Galaţi sau din România, cu bugetul ne târâm cum ne târâm, vrem să mergem în play-off”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro după Oţelul – FCU Craiova 1-0.

Giovanni Costantino a tras un semnal de alarmă după Oţelul – FCU Craiova 1-0: „Aşa nu putem juca în play-off”

Giovanni Costantino a tras un semnal de alarmă după Oţelul – FCU Craiova 1-0. Antrenorul italian al lui FCU Craiova le-a transmis jucătorilor săi că fotbalul nu e doar despre tehnică, ci şi despre dueluri fizice.

Costantino le-a transmis elevilor săi că trebuie să aibă mai multă dorinţă dacă doresc să fie în play-off.

Reclamă

Noi nu am jucat fantastic în acest meci. A fost un meci dificil pentru noi.

Oţelul joacă fizic, cu dueluri, terenul nu este perfect. Când noi am avut posibilitatea, nu am marcat.

În repriza a doua nu a fost bine.

Eu cred că avem o echipă bună, de play-off, ne trebuie mai multă intensitate, mai multă mentalitate, mai multă dorinţă.

Nu poţi să joci fotbal doar cu tehnica, într-un meci cu intensitate avem probleme.

(n.r. Chiţu) Chiţu este un jucător important pentru noi. Nu a avut nicio oportunitate, nu e problema lui.

Suntem fluctuanţi, nu putem juca aşa în play-off. Fotbalul nu e doar tehnică, calitate, este duel.

Jucăm cu CFR, după aceea cu Hermannstadt. Fotbalul este dur. Nu sunt frustrat. Eu sunt aici din octombrie”, a declarat Giovanni Costantino pentru digisport.ro după Oţelul – FCU Craiova 1-0.

Oțelul Galați – FCU Craiova 1-0. Victorie foarte importantă a echipei antrenate de Dorinel Munteanu

Oțelul Galați – FCU Craiova 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro, începând cu ora 17:00. Duelul contează pentru etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga 1. Oţelul a urcat pe locul 9 în Liga 1 în urma acestei victorii, peste FCU Craiova.

Înainte de acest meci, echipa lui Dorinel Munteanu era pe locul 12 în Liga 1, cu 28 de puncte. De cealaltă parte, oltenii lui Adrian Mititelu erau pe 10, cu 30 de puncte, la doar 3 lungimi de Sepsi, care ocupă primul loc care duce în play-off.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și