Închide meniul

Oțelul Galați – FCU Craiova 1-0. Victorie foarte importantă a echipei antrenate de Dorinel Munteanu

Alex Ioniță Publicat: 9 februarie 2024, 18:55

Reclamă
Oțelul Galați – FCU Craiova 1-0. Victorie foarte importantă a echipei antrenate de Dorinel Munteanu

Bodişteanu a deschis scorul cu FC U Craiova

Profimedia

Oțelul Galați – FCU Craiova 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro, începând cu ora 17:00. Duelul contează pentru etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga 1. Oţelul a urcat pe locul 9 în Liga 1 în urma acestei victorii, peste FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest meci, echipa lui Dorinel Munteanu era pe locul 12 în Liga 1, cu 28 de puncte. De cealaltă parte, oltenii lui Adrian Mititelu erau pe 10, cu 30 de puncte, la doar 3 lungimi de Sepsi, care ocupă primul loc care duce în play-off.

Oțelul Galați – FCU Craiova 1-0

Min. 90+6: Fluier final! Victorie mare pentru echipa antrenată de Dorinel Munteanu

Min. 65: GOOOL, Oţelul! Bodişteanu a deschis scorul cu un şut din prima, din 8 metri.

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Echipele de start:

Oțelul: Stoian – Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes – Teles, Lameira, Cisotti – Maciel, Rusevic, Ș. Bodișteanu

Rezerve: Stoian, Adascăliței, Cîrjan, Gaitan, Ghiocel, A.Pop, Rus, Yabre, Zivulic, Tănasă

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Dorinel Munteanu

FCU Craiova: Gurău – Matheus, Lacroix, Kvakic, Negru – D. Albu, V. Achim, Bahassa, Bauza, Sidibe – Chițu

Rezerve: R. Popa, M. Enache, Lekiatas, Padula, Asamoah, Buta, M. Ilie, Vl. Pop, Blidar, Ibrahim, Blănuță

Antrenor: Giovanni Costantino

Stadion: „Oțelul”

Arbitru: Horia Mladinovici (București). Asistenți: Florin Neacșu (Argeș), Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)
Arbitru VAR: Cătălin Popa (Pitești). Asistent VAR: Marius Marchidanu (Brăila)

Moldovenii primesc vizita celor de la FCU Craiova după ce, în etapa precedentă a Ligii 1, au pierdut duelul cu Rapid, scor 1-2. La acel meci, Dorinel Munteanu a provocat un scandal monstru, după ce i-a numit „bronzați” pe anumiți fani ai Rapidului.

Reclamă

De cealaltă parte, echipa patronată de Adrian Mititelu a câștigat meciul cu Dinamo, cu scorul de 2-1.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc pe data de 22 septembrie a anului trecut. La momentul respectiv, moldovenii lui Dorinel Munteanu s-au impus, în deplasare, cu scorul de 2-0.

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de o super-lovitură

Patronul lui FCU Craiova se află în negocieri avansate cu un club din zona Golfului pentru transferul lui Juan Bauza, argentinianul de 27 de ani al oltenilor.

Bauza e cotat la un milion de euro, dar Mititelu lasă de înţeles că transferul se va face pe o sumă mult mai mare. Asta în contextul în care sud-americanul a atras atenţia în acest sezon, în care a marcat 6 goluri şi a oferit 5 assist-uri.

„Am purtat negocieri cu două cluburi, cu unul dintre ele suntem în negocieri avansate, s-ar putea face transferul. Probabil că în următoarele 2-3 luni ne vom lămuri. E vorba despre un club din zona Golfului.

Nu vorbesc despre sume, voi spune doar în momentul realizării transferului. În orice caz, e o sumă importantă pentru fotbalul românesc”, a dezvăluit Adrian Mititelu, citat de gsp.ro.

Cu siguranţă un moment care a contat la viitoarea sumă de transfer a lui Bauza a fost şi golul senzaţional înscris în meciul cu Dinamo, când a trimis mingea în poartă cu călcâiul, după ce şi-a ridiculizat adversarii.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și