Închide meniul

Dorinel Munteanu iese la atac şi îi dă replica lui Adrian Mutu: „Să vadă ce rezultate a avut ca antrenor”

Alex Masgras Publicat: 16 ianuarie 2024, 13:35

Reclamă
Dorinel Munteanu iese la atac şi îi dă replica lui Adrian Mutu: „Să vadă ce rezultate a avut ca antrenor

Dorinel Munteanu iese la atac şi îi dă replica lui Adrian Mutu

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Profimedia

Dorinel Munteanu iese la atac şi îi dă replica lui Adrian Mutu. Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a fost deranjat de vorbele fostului antrenor de la Rapid. În opinia lui Mutu, metodele de antrenament ale lui Dorinel Munteanu sunt învechite şi l-a numit pe acesta un „antrenor cu principii old school”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul Galaţi se numără printre echipele care nu au plecat în străinătate pentru cantonamentul din această iarnă. Dorinel Munteanu a ales să ducă echipa la Vatra Dornei, deoarece costurile au fost mult mai mici pentru club.

Dorinel Munteanu iese la atac şi îi dă replica lui Adrian Mutu

Replica lui Dorinel Munteanu nu a întârziat să apară. Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi a fost deranjat în momentul în care Adrian Mutu a vorbit despre metodele sale şi a cerut mai mult respect. Acesta l-a acuzat de lipsă de profesionalism şi consideră că rezultatele sale reprezintă mai mult decât vorbele lor:

„Eu cred că fiecare ar trebui să se uite în dreptul lui și să vadă ce rezultate au avut ca antrenori. Sau ca președinți. Cine comentează de metodele mele să se uite la ce realizat și după aceea să vorbească despre mine. Trebuie să existe respect între noi, cei din fotbal.

Eu nu m-am băgat peste Mutu sau peste alții care au comentat despre antrenamentele mele. Dar asta e treaba mea. Le spun să se uite la ce fac și au făcut ei. Da, da. E lipsă de profesionalism. Rezultatele mele spun mai multe decât vorbele lor”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru gsp.ro.

Reclamă

Adrian Mutu: „Cu tot respectul, suntem în 2024”

Decizia lui Dorinel Munteanu de a duce echipa într-un cantonament la munte a stârnit multe discuţii printre oamenii de fotbal din România. Adrian Mutu este de părere că aceste metode nu sunt potrivite pentru anul 2024:

„Am văzut toate meciurile Galațiului. Accentul lui este pe fizic. Probabil și-a dorit să îmbunătățească și altceva, relațiile de joc, și nu doar fizicul. A apelat la ce a avut ținând cont de condițiile financiare. Cu tot respectul, suntem în 2024. Este o metodă învechită.

Antrenamentele acelea nu au nicio treabă cu fotbalul. Eu nu am nimic cu Dorinel, dar asta e părerea mea. Este un antrenor cu principii old school. Este dur, dar în realitate este un băiat extraordinar. Dacă funcționează la el…”, a declarat Adrian Mutu, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și