Închide meniul

Dorinel Munteanu îşi bagă în şedinţă jucătorii după victoria cu UTA: „Nu e permis să faci asta!” Obiectivul fixat la Oţelul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 noiembrie 2023, 22:45

Reclamă
Dorinel Munteanu îşi bagă în şedinţă jucătorii după victoria cu UTA: „Nu e permis să faci asta! Obiectivul fixat la Oţelul

Dorinel Munteanu îşi bagă în şedinţă jucătorii după UTA - Oţelul 2-4

Dorinel Munteanu, pe bancă, la un meci al lui Oţelul Galaţi / Hepta

Dorinel Munteanu îşi bagă în şedinţă jucătorii după UTA – Oţelul 2-4. Antrenorul gălăţenilor s-a declarat extrem de nemulţumit că echipa sa a primit două goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Dorinel Munteanu a anunţat că obiectivul echipei este calificarea în playoff. Oţelul Galaţi s-a apropiat la doa două puncte de locul 6, ocupat de Petrolul.

Dorinel Munteanu îşi bagă în şedinţă jucătorii după UTA – Oţelul 2-4

Am ştiut că aveam un adversar dificil, dar cred că am făcut o primă repriză foarte bună. Am deschis rapid scorul, am pus presiune şi i-am făcut să greşească. Sunt puţin necăjit că am primit două goluri. Mai trebuie să lucrăm la psihic, nu ai cum să iei atât de uşor două goluri.

Ce dacă a avut posesie UTA, a avut în terenul lor, nu în al nostru. De ce vă miră? Eu v-am spus că jocul echipei creşte de la meci la meci. Muncesc zi de zi să ne îndeplinim obiectivul. Până în decembrie sper să câştigăm. Vă spun eu că obiectivul este playoff-ul, ei nu au voie să îl spună. Acesta este impus de mine. Agitaţia vreau să le-o transmit băieţilor. O să discut cu ei, nu e permis să iei două goluri. Chiar nu mi-a plăcut atitudinea celor care au intrat„, a spus Dorinel Munteanu la digisport.ro.

„Obiectivul ni l-am propus de la ]nceput, Mister ne-a spus ce vrea de la noi, dar nu vreau să îl spun. Deocamdată nu suntem în obiectiv şi trebuie să muncim ca să fim în el„, a spus Alex Pop, cel care a reuşit o dublă cu UTA.

Reclamă

„Eu nu sunt surprins. A fost un meci greu, o deplasare lungă. Am făcut o primă repriză bună, cu calitate. Este un rezultat bun pentru noi. Noi am dat 3 goluri în prima repriză, acest lucru e cel mai important. Uşor, uşor facem puncte, pentru noi asta e cel mai important„, a spus şi Cisotti la digisport.ro.

UTA – Oţelul 2-4! Umilinţă totală pentru echipa lui Mircea Rednic. Gălăţenii au dat de pământ cu arădenii

UTA – Oţelul 2-4. Echipa lui Dorinel Munteanu a făcut cel mai bun meci din acest sezon şi a învins categoric pe UTA. După această victorie, Oţelul a ajuns pe locul 8 în clasament, cu 20 de puncte,  la doar două puncte de locul 6.

Gălăţenii au primit penalty în minutul 1, pentru un  fault asupra lui Teles, iar Cisotti a transformat în minutul 3, deschizând scorul.

Reclamă 4 / 0/3

Oţelul a rămas sus, în pressing, şi în minutul 5 a marcat al doilea gol, prin Alexandru Pop, lovitură de cap la un corner al lui Cisotti şi o deviere în faţa porţii. Acelaşi Alexandru Pop a înscris pentru 3-0 în minutul 34, din pasa lui Bodişteanu. şi echipa lui Dorinel Munteanu a intrat la pauză cu un avantaj substanţial. În minutul 53, Pop şi Cisotti au conlucrat pentru golul marcat de Teles, care a înscris pentru 4-0. În minutul 86 gazdele au reuşit să înscrie, prin Căpuşă, iar Rareş Pop a obţinut un penaltiy în minutul 90+4, înscriind şi stabilind rezultatul final, 4-2 pentru Oţelul.

Victoria îi duce pe gălăţeni pe locul 8, cu 20 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe 12, cu 18 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și